2014. december 2., kedd

Karácsonyi kívánságlista

Az idei karácsonyi kívánságlistám élén két nagyobb vágy áll ezek nem tárgyi dolgok, pénzért nem vehetőek meg. Nagyon szeretném ha valóra válnának, az egyikre talán egy hangyányi esély van, hogy beteljesüljön az ünnepekig. :)
Igazából tárgyi dolgok szempontjából nincs semmi nagyobb kívánságom, könyveket nagyon szeretnék ( ezekről majd egy külön bejegyzésben) és néhány apróság is szerepel a listámon. Majd a Jézuska eldönti, hogy mikkel lep meg. Mondjuk ha nem a listámról választ az sem baj, mert mindennek nagyon tudok örülni.  Nincs nehéz dolga velem:)

The Body Shop
Bánatomra az idei szezonban nem kaphatók a gyömbéres termékek, ezért úgy döntöttem, hogy szeretnék kipróbálni valamit a cukormázas vagy a deresáfonyás kollekcióból.
Szandránál olvasta erről az argánolajos balzsamról azóta birizgálja a fantáziámat.





Yves Rocher
Nagyon csábít a körte és karamell kombó, nagyon kíváncsi vagyok erre az illatra.
A kakaó narancs tusfürdő is annyira csábítóan hangzik, szinte érzem is az illatát.






Lush
Buche de Noel arctiszító régi vágyam, nagyon szeretném kipróbálni. Azt hiszem ezzel megfogom lepni magamat . :)
 Hópehely sütikiszúró

Van kb. 10 karácsonyfa, betlehemi csillag, hóember stb. stb. sütikiszúróm, szintén régóta szeretnék egy hópehely formát is. Néhány hete láttam a Tesco-ban, akkor nem vettem meg, úgy voltam vele, korai még, biztos, hogy karácsonyig belefutok még néhányszor. Jó nagyot tévedtem, mert azóta sem láttam egy üzletben sem :(

F&F

Egyre jobban oda vagyok az F&F Home cuccokért. Képest vagyok órákat sétálgani és nézelődni a polcok között. Mostanában mindig valami aprósággal térek haza.
Az ágyneműre nagyon fáj a fogom, de múltkor nem találtam belőle. A polár takaró és párna szerelem lett, meg is akartam vásárolni, de hevesen lebeszéltek róla, azt hiszem a fa alatt fog lapulni. :)











Ti mit szeretnétek karcsonyra? Van valami különleges kívánságotok, vágyatok?

10 megjegyzés:

  1. Ó az a rénszarvasos négyszögletes tányér nagyon cuki! :)
    Különleges kívánságom nincs, aminek nagyon örülnék, az egy mágnesfékes görgőpad, aminek a segítségével itthon is tudunk biciklizni - de ezt majd mi megvesszük magunknak.
    Körömnyomdát, laptoppárnát szeretnék még leginkább :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik, élőben is olyan édi. :) Körömnyomdának én is tudnék örülni. :)

      Törlés
  2. A körtés-karamellás kölniből egy harmadik üzletben sikerült vásárolnom, de megérte ennyit mászkálni érte, nagyon fini az illata :) A kakaós-narancsosnak olyan tipikusan narancsos zselés szaloncukor illata volt, nekem bejött :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kölnit sajnos nem találtam sehol, de tusira sikerült lecsapnom, isteni az illata, imádom. :) Igen tényleg olyan az illata, abból is sikerült vásolnom egy tubussal.

      Törlés
  3. Az Yves Rocher termékek szuperek, egyedül a gyümölcs nem fogott meg. Azok a karácsonyi tálkák nagyon cukik, most, hogy nálad nézegettem,eszembe jutott, hogy itthon csak egy karácsonyos bögre van...:(
    Én idén egy e-book olvasót szeretnék *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A gyümisek nekem sem annyira jöttek be, de a körtés, valami mennyei. *.* Húú nekem van annyi karis bögrém, életem végéig nem kellene vennem, de nehéz ellen állni nekik :D
      Az jó ajándék, mondjuk én nagyon ellene vagyok.

      Törlés
    2. Én is amúgy. Csak nagyon sok könyvet olvasnék és legalább egy havi fizu se lenne elég. Illetve van amit megbántam, hogy megvettem. De az igazi könyv varázsát semmi sem pótolja. De a pénz nagy úr. És online jóval olcsóbbak már a zeneszámok js pl.

      Törlés
    3. Igen ez hatalmas előny! Mondjuk én meg úgy vagyok vele, hogy semmi káros szenvedélyem nincs, így havi 2-3 könyvet engedélyezek magamnak. Igyekszem mindig úgy alakítani a havi keretemet, hogy könyv azért beleférjen.

      Törlés
    4. Már nekem sincsen :D csak én a lakkokat is szeretem. A kettő együtt drága hobbi, de természetesen vásárolok könyvet és akkor lakkot nem. :) De most van pár kivansaglistam könyvből szóval Elkezdtem rá spórolni:)

      Törlés
    5. Én is, de az a szerencsém, hogy munkába nem festhetem a körmeimet, így sikerült már visszafognom a lakk költekezést. :DD

      Törlés