2014. december 28., vasárnap

Christmas Moments 2014

Annyira élvezem mikor offline üzemmódra váltok és ebben a pár napban kicsit eltűnhetek az éterből. 
Nagyon szeretem ezeket a napokat békében és nyugiban eltölteni. Délelőtt sokáig lustizni (pedig koránkelő típus vagyok) meséket nézni, ágyban reggelizni, meggyújtani egy tart-ot, illatgyertyát  és közben karácsonyi zenét hallgatni , olvasni vagy csak úgy merengeni, nézni a karácsonyi filmeket amiket egyszerűen nem tudok megunni.. A két ünnep közötti időszakra  is hasonló terveim vannak, a család meglepett sok olvasnivalóval és filmekkel, szeretnék ezekben elmerülni, nagyon szeretek esténként sétálni, főleg ilyenkor mikor kivannak világítva a házak, az utcák, imádom az ablakon átsejlő karácsonyfa sziluetteket. Sok volt lelkileg ez a december, mindenképp szeretnék még kikapcsolódni, mert januártól újra beindul a mókuskerék.
Múltkor említettem, hogy egy szomorú esemény árnyékolja be a napjainkat. Nagyon féltem az idei karácsonytól, hogy mégis milyen lesz a hangulat stb. Igyekezett mindenki, de természetesen érezni lehetett a szerettünk után maradt űrt. Ennek ellenére mégis nagyon meghittre sikeredett az egész, nagyon sokat beszélgettünk, régi képeket nézegettünk, sztorizgattunk és tudtunk jóízűeket is nevetni. Talán az egyik legnagyobb öröm az volt, mikor 26.-án késő délután elkezdett esni a hó. Mindekni kiállt a teraszra és percekig néma csendben csak figyeltük a kavargó hópelyheket. Csak a házak tetején maradt meg, de évek óta előszőr volt részem fehér karácsonyban. :)



Nektek, hogy teltek az ünnepek? Mit kaptatok karácsonyra? :)

4 megjegyzés:

  1. Először is, nagyon örülök, hogy végül jól telt a karácsony és tudtatok nevetni is mindannak ellenére, ami beárnyékolta az ünnepeteket. Másodszor csodásak a képek! Annyira hangulatosak, annyira előttem van minden :) És jó sok könyvet kaptál ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek én is nagyon örülök, tartottam, tőle, hogy nem lesz kellemes emlék belőle. Köszönöm, aranyos vagy! ;) Igen, idén szinte mindenkitől csak azt kaptam, nagyon- nagyon örülök. Még utalványom is van , ha ezekkel végeztem akkor mehetek utánpótlást vásárolni, ami Gyarmati Fanni naplója lesz. :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Jajj, köszönöm Panni, azért a gyönyörűtől nagyon messze vannak. :)

      Törlés