2014. december 8., hétfő

Könyvajánló 9.

Mikor a várható megjelenések között megpillantottam ezt a könyvet már akkor tudtam , hogy megfogom vásárolni. Múltkor említettem, hogy JOY napokon szerencsével jártam és akkor betudtam szerezni. 
Nagyon igényes, és gyönyörű ez a könyv, jobbnál jobb receptekkel, ötletekkel és tippekkel. 10 fejezetből áll a könyv, ünnepek szerint lebontva. Karácsonytól kezdve, Valentin napon át  ballagásig stb. alkalmakra tartogat szuper ajándékötleteket. Sorolok fel néhány ígértesnek tűnő receptet . Karácsonyra egy kis mézeskalács lekvár? Ugye milyen jól hangzik?! Fűszeres Chai Latte teakeverék? Jó én utálom a teát, de ennek azért sokan örülnének nem? Apák napjára egy kis whiskys macaron? Kertipartira egy finom dinnyeszörp? Micsoda kellemes lehet egy forró nyári napon. Életünk szerelmének Valentin napra egy fincsi szerelembor aszalt szamócával? Ha olyan finom mint amilyen jól néz ki  a képen  akkor tuti lánykérés lesz a vége. :)
Engem teljesen levett a lábamról ez a könyv, biztos vagyok benne, hogy sok mindent kipróbálok belőle, nem biztos, hogy ajándék lesz belőle.
Amúgy szerintem tökéletes karácsonyi ajándék is lehet azoknak akik szeretnek a konyhában sürögni forogni.





Ti szeretitek az ilyen témájú könyveket?
Legyen kellemes hetetek! :)

2 megjegyzés:

  1. A képek és a kis ismertetőd alapján nagyon tetszik! Legszívesebben most rögtön mennék a könyvesboltba, na de majd egyszer. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj úgy örülök, hogy Neked mindig bejönnek az ajánlóim! :))))

      Törlés