2014. február 21., péntek

Drogériában jártam

Tegnap a DM-be vezetett az utam, fényképeket hívattam elő, csak azért indultam. Naná, hogy nem csak a képeket tartalmazó borítékkal jöttem ki.:) Az Essence-nél hatalmas meglepetés ért. Álmomban nem gondoltam volna, hogy pár újdonságba belefogok futni. Nagyon megörültem, igaz sok minden még nem volt kint ( paletták, szempillaspirál, lakkok, pirosító) de így is találtam pár terméket amik kiáltoztak a polcokról, hogy ne hagyjam ott őket. 
Ez a 3 lakk első pillantásra levetett a lábamról, nagyon- nagyon tetszenek. Alig várom már, hogy kipróbáljam őket. 
03 glitz&glam
22 black dress and white tie
 182 hello rosy
Csak úgy virított ez a pirosító a többi között, már a promó képeken is nézegettem, de élőben sokkal meggyőzőbb.
10 heat wave

Nem tudom, hogy akartam-e vagy már említettem  , hogy szeretnék alapozót is beszerezni a BB és a CC krémem mellé. Hosszas keresgélés, nézelődés, rengeteg teszt olvasása után, erre a Max Factor Facefinity-re esett a választásom. A másik jelöltem a Catrice All matt plus alapozó, tervben van annak is a megvétele, csak jussak végre el a másik városba. 
Szóval úgy érzem, hogy sikerült jól választanom. Tegnap este értem haza, de nem bírtam megállni, hogy ne próbáljam ki. Azt hiszem a színe is megfelelő, legalábbis a benti fényeknél nem fedeztem fel szembetűnő eltérést. A hétvégén majd tesztelem a kinti fényviszonyoknál is. Bízom benne, passzolni fog minden téren hozzám.
A 45-ös Warm Almond árnyalatot választottam, ez volt a legvilágosabb, egyébként megvagyok áldva a hófehér bőrömmel, olyan nehéz megfelelő színt találni. :/
Az Astor állványnál Heidi Klum vigyorgott velem szembe, és persze ő is valami újdonságot reklámozott. Azt hiszem, hogy Astor sminktermékhez ez idáig nem volt szerencsém, legalábbis maradandó élményt nem hagyott bennem semmi, akármennyire is kutatok az agyam rejtett zugaiban.
Az utóbbi hónap eseményei és a kialvatlanság nyomott hagyott a szemeim alatt, olyan karikásak és ráadásul sötétek is,  sokszor olyan vagyok  mint akinek monoklija van. Felkeltette a korrektor hátoldalán lévő címke a figyelmemet. Azt ígéri, hogy ragyogóvá teszi a szemet, feszesíti a bőrt, és eltakarja a sötét karikákat. Remélem be is tartja az ígretét. :)

Astor Lift me up 2 az 1-ben korrektor 001 Light
 Próba szerencse alapon a Rossmannba is bementem, hátha ott is találkozom az új Essence dolgokkal. Ott nem jártam sikerrel csak a lefosztott állványok fogadtak, de ennek a csokis kiwis kézkrémnek nem bírtam ellenállni. Húú nagyon fincsi az illata, mondjuk akár mennyit is szagolgatom a kiwit nem igazán érzem benne csak a csokit, kicsit még  mindig náthás vagyok, lehet az az oka. :))
Kifogyasztottam a Bioderma micellás vizemet, a Vichy-nek is az alján járok már. Jó, hogy rápillantottam mert teljesen kiment a fejemből, hogy akartam venni. Akciós volt a L'oreal és a Garnier is, azt hiszem 100ft volt csak az eltérés. Igazából mindegyikről sok jót olvastam, hezitáltam, hogy melyiket hozzam el. Kettőt semmiképp nem akartam venni, úgyhogy az Ecc- pecc kimehetsz mondókát hívtam segítségül így a L'oreal győzött. Kíváncsi vagyok , hogy fog teljesíteni.
 Sikerült a Gliss Kur sampon és balzsam újdonságára is szert tennem. Nagyon csábító ez a csilli- villi csomagolás, remélem nem lesz csalódás.
Ti vásároltatok mostanában valamit? Próbáltátok a fenti termékek közül valamelyiket? Mi a véleményetek?
Kellemes hétvégét! :)

21 megjegyzés:

  1. Hű, mennyi szépség! *.* Azok a lakkok (főleg a rózsaszín) nagyon ígéretesek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen szerintem is azok, habár a rózsaszínt már egy ujjamon kipróbáltam és nem nyűgözött le. :S

      Törlés
  2. Szuper dolgokat vettél! :) A lakkoknak én se tudtam ellenállni, sőt már tegnap írtam is az egyikről! Ha szeretnéd itt elolvashatod: http://mimiseverydaylife.blogspot.com/2014/02/essence-effect-nail-polish-jeans-sugar.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) De gyönyörű ez a kék lakk, most bántam meg, hogy visszatettem, sebaj legközelebb majd elhozom. :)

      Törlés
  3. nagyon jó választások! :) a max factor alapozóból én is ezt használom, még az árnyalat is stimmel :) nagyon elégedett vagyok vele. a samponra és balzsamra kíváncsi vagyok és a lakkokra is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Nem akarom elkiabálni, de úgy érzem megvan a nagybetűs alapozóm. Igaz, hogy még csak 2x használtam, de nagyon tetszik, fedése is pont megfelel. Most örülök, hogy beruháztam rá. :)

      Törlés
  4. A rózsaszín sand lakkra kíváncsi leszek!
    Polcon láttam a héten, de nem fogott meg túlzottan elsőre. Magamat ismerve viszont ez még változhat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem meg pont a polcon fogott meg , egyik körmömön próbáltam még csak ki, de elmaradt a hűha érzés :/ Adok még neki esélyt azért a többi ujjamon is. :))

      Törlés
  5. Hű de klassz dolgokat vettél! :) A 101 kiskutyás lakkot én is szeretném! :) Remélem lesz róla teszt hamarosan. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Igen lesz, a jövő héten ezzel indítok, habár a teszt írás nem az erősségem. :)

      Törlés
  6. Ezeket a lakkokat én sem tudtam volna otthagyni!!! Azt hiszem, csekkolnom kell a Müller kínálatát, hátha kint van már néhány dolog :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy csábító erővel bírnak :D Müllerbe sajna ritkán járok, nem tudom, hogy itt van-e már kint valami. :/

      Törlés
  7. Te is szuper dolgokat vettél, a 101kiskutyás lakk nagyon bulis én már fel is kentem ;) ezt a pirosítót néztem én is ki de nem tudtam megvegyen-e... ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, tényleg jópofa az a lakk:D Csak ajánlani tudom a pirosítót, nekem nagyon bejön. :)

      Törlés
  8. Ugyanezt az Astor korrektort nézegettem pár napja én is a pult előtt ácsorogva, de nem mertem megvenni, mielőtt nem olvasok utána. :$ Nagyon kíváncsi vagyok majd a véleményedre róla! A Facefinity alapozó pedig máig nagy kedvenc nálam! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszer próbáltam még csak ki a korrektort, első használat után olyan semmilyen érzésem volt. Lehet túl sokat vártam tőle, de igyekszem többet használni, hogy normális véleményt tudjak róla alkotni. :) A Facefinity telitalálat, imádom olyan könnyű, nem is érzem, hogy rajtam van, nagyon bejött, remélem hosszú távon sem fog csalódást okozni :D

      Törlés
  9. nagyon jó dolgokat választottál :D
    beusmink.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  10. Huuuú azok a lakkok, nekem is kell a dalmatás és csillámos rózsaszín :) A Loreál micellás arctisztítón hezitáltam én is a rossmannban de nem vettem meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Én nem bántam meg, hogy megvásároltam nagyon jó termék, hipp-hopp leszedi a sminket, és annyira puha utána a bőröm. :)

      Törlés