2014. február 24., hétfő

101 kiskutya

Nem bírtam megálljt parancsolni a kíváncsiságomnak, így már ki is próbáltam az egyik új Essence lakkot. Elsőre a "dalmatás" fedőlakkra esett a választásom. Hogy őszinte legyek soha nem voltam nagy fekete barát, nem igazán vagyok oda a színért. Valamiért mégis nagyon megtetszett ez a fekete-fehér csillámos duó. Így elsőre nem használtam alá semmilyen lakkot csak simán, két rétegben rákentem a körmeimre. Szerintem így is mutatós valamennyire biztos, hogy sokkal jobban mutatna mondjuk fekete vagy fehér lakkon. Legközelebb tuti kipróbálom úgy is. :)
Egyébként elégedett vagyok a lakkal , elég sok csillámot és glittert vesz fel az ecset, egy rétegnél is kerül bőven a körömre, de én azért kétszer kentem fel, hogy látványosabb legyen.

( Tudom, a kezem és a körmeimnél a bőr elég rossz állapotban van. A múlt héten eléggé igénybe voltak véve, és hát ez lett belőle. Próbáltam kezdeni vele valamit, hogy azért ne legyen annyira csúnya. )




Nektek, hogy tetszik ez a lakk? Beszereztétek esetleg tervezitek? Ha már megvan mi a véleményetek róla?
Kellemes hetet! :)

6 megjegyzés:

  1. Ez az egyetlen lakk, ami megfogott az új kínálatból :) Kíváncsian várom valamilyen alaplakkal is *-* Cuki a sebtapasz :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szégyen szemre sem fehér sem fekete lakkal nem rendelkezem, ideje lenne beszereznem kíváncsi vagyok, hogy festene azokon is ez a fedőlakk :)
      Köszi:D

      Törlés
  2. Én is megvettem :) De majd fehér alappal szeretném kipróbálni! :) Viszont így is tetszik! :) A hello kitty-s sebtapasz nagyon cuki! :D

    VálaszTörlés
  3. de cuki az a sebapasz. *-*
    egyébként tetszik a lakk, bár én szerintem nem igazán használnám ki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, ilyen tapasz alatt a sebek is gyorsabban gyógyulnak:D
      Remélem azért én kifogom, nem szeretném ha a lakkos dobozban porosodna:D

      Törlés