2013. július 17., szerda

Akció!!!

Az év akciója, magamban mindig csak így emlegetem. Gondoltam megosztom veletek is ezt az infót, hátha van köztetek olyan akit érdekel. Szóval évek óta már, a nyárra időzíti az Alexandra ezt a szuper akciót, aminek keretében  az Alexandra kiadócsoport könyveit vehetjük meg bombasztikus áron. 
Az idei felhozatal is szuper! Én általában ilyenkor szoktam albumokból feltankolni, féláron vagy még annál is olcsóbban  hozzá lehet jutni a gyönyörű képes könyvekhez. Minden évben jó pár sütis és szakácskönyv is a birtokomba kerül, no és mindenféle regény.... Jesszus idén is annyi mindent kinéztem már, 2 oldalas listát  sikerült összeállítanom. Alig várom , hogy betévedhessek a legközelebbi üzletbe.:)



Itt kategóriák szerint csoportosítva itt pedig webkatalógus formájában nézhetitek meg a kínálatot. 


Esetleg érdekel Tieteket ez az akció? Kinézetetek valamilyen könyvet a kínálatból?


4 megjegyzés:

  1. Egyből meg is néztem a Stephen King könyveket, de csak sajnos olyanok vannak akciózva, amik nekem mind megvannak :( Még majd lehet alaposabban szemügyre veszem a kínálatot, tényleg érdemes ilyenkor megvenni a kiszemelt könyveket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Stephen King az egyik kedvenc írom, úgyhogy én is rögtön a könyveit néztem meg, nekem a Rémautó és a Mobil nincs még meg, úgyhogy azokra mindenképp szeretnék lecsapni:) Amúgy szerintem nagyon jó a felhozatal, érdemes alaposan átböngészni a kínálatot:D

      Törlés