2015. július 26., vasárnap

Kívánságlista - Catrice Essence új szortiment

Sziasztok!

Hát igen, megint volt egy kisebb szünet. Megmondom őszintén kedvem sem volt írni, ötletem sem volt és a kánikuláról ne is beszéljünk. Teljesen leszívta az összes energiámat. Nagyon nehezen viseltem ezeket a nagy melegeket, nem találtam a helyemet, nyüglődtem egész nap, az éjszakákat végig forgolódtam, a kevés alvás rányomta a bélyeget a napjaimra. Na, de tegnap végre valahára megérkezett a hidegfront, kellemesen lehűlt a levegő, teljesen felvagyok most dobódva, nagyon jól érzem magamat a jelenlegi 25 fokban. :)
Most jött egy kis ihlet is. Igaz a születésnapom előtt írtam egy kívánságlistát, amiről sok mindent ki is pipálhatok, de az új Catrice és Essence szortiment még egy lista összeírásásra késztetett. Az utóbbi években nem vártam ennyire szortiment frissítést mint most, csak kapkodtam a fejemet, hogy ez is tetszik, meg az is, úúú ez de jól néz ki, jézusom ez is kell és hasonló kis felkiáltások hagyták el a számat.. Főleg a Catrice újdonságai nyűgöztek le. Nagyon-nagyon várom, hogy kikerüljenek a drogériába és élőben is szemügyre vehessen őket. No, de akkor lássuk is mik dobogtatták meg a szívemet.

Catrice

Legeslegeslegesleges legjobban a kontúr készletre fáj a fogam. Az utóbbi időben jött rám ez a kontúr mánia, rengeteg videót megnéztem már a témával kapcsolatban mit, hogy kell, szorgosan gyakorolgatok. A matt pirosító is nagyon-nagyon tetszik, és a lakkok... 

Essence

Mikor megláttam, a kifutó termékek között az All about cupcake árnyalatot, sírásra görbült a szám, a kedvenc rúzsom. Imádom a kellemes színét, de aztán megláttam, hogy csak új köntöst kap fel is lélegeztem, hogy nem maradok a kedvenc árnyalatom nélkül. 
Itt leginkább a matt paletta és a lakkok hoztak lázba, kíváncsi vagyok élőben milyenek lesznek.
(képek: innen és innen )

Ti, hogy viseltétek a kánikulát? Mi a véleményetek az új szortiment termékekről? Mire szeretnétek lecsapni?

4 megjegyzés:

 1. Elképesztő, hogy ennyire kitartó ez a kánikula, az elmúlt egy-másfél hétben alig aludtam én is... Az új szortimentekről pedig "csak" annyit, hogy már hetek óta lázban égek miattuk. Először a Catrice újdonságairól olvastam és annyira megtetszett minden, hogy még mindig nem tudom, hogy mit húzzak ki a képzeletbeli listáról. :D Aztán jött az Essence, ami szintén megdobogtatta a szívem. Most meg még itt vannak a Rimmel nude rúzsai is (jajjjj, mindegyik kell!!!). :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne is mond, és az előrejelzések szerint jövő hétvégétől újra támad a hőség. Komolyan már rettegek. :/ Na a Rimmel rúzsok, tök szerelmes lettem, 2 ármyalatot tuti beszerzek belőle. :D

   Törlés
 2. Ó tejóég, mindegyik csodálatos, alig várom már, hogy végre megszerezhessem őket:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is, remélem jövő héten már belefutok valamelyik drogériában. :D

   Törlés