2015. július 4., szombat

Summer Gift Swap

Sziasztok!
Ismét itt vagyok egy kisebb kihagyás után. Így elsőre egy elmaradásomat szeretném pótolni. Ismét részt vettem Rami áltál szervezett Gift Swap-en. Sajnos rajtam kívülálló okok miatt nem tudtam előbb elkészíteni ezt a bejegyzést. Én ezúttal Szilvit leptem meg, nekem pedig Natushka szerzett hatalmas örömöt. Nagyon klassz csomagot állított össze nekem, eltalálta az ízlésemet.
No, de akkor lássuk mik is lapultak az én meglepi csomagomban.

Balea Professional 1 perces intenzív hajkúra 
Hamarosan kifogom próbálni ezt a pakolást, nagyon kíváncsi vagyok mit tud. Sosem próbáltam még  ilyesmit. S- he stylezone körömlakk - 176
Tökéletes nyári színe van, nagyon bejön. Jelenleg is ez a lakk van a körmeimen, biztos, hogy sokszor fogom viselni.


Balea Ureás lábápoló krém
Szintén kipróbáltam már, jó kis krém, tökéletes hidratál és puhává teszi a lábfejemet, a sarkamat és a talpamat, mondjuk nincs nehéz dolga mert nem rendelkezem semmiféle repedésssel és bőrkeményedéssel sem. Na, de a léyneg az, hogy bevált és venni fogok belőle nagyobb kiszereléssel . 


Alverde szemhéjtus
A csomagolása írtó cuki,  már ezzel levett a lábamról. Azt hiszem néhányszor  már említettem, hogy hadilábon állok a szemhéjtusokkal. Legyen az zselés, filc vagy akármilyen egyszerűen nem tudok szép vonalat húzni. Mondjuk őt élesben még nem vetettem be, csak a kézfejemen próbálgattam, ott bezzeg megy a tusvonal rajzolás. :DA kedvencem a csomagból ez a matrjóskás toll, amit Natushka Pétervárról hozott. Ugye milyen kis aranyos? Ki is tettem a szuveníres dolgaim mellé. :)Köszönöm szépen Natushka az ajándékokat, tényleg nagyon eltaláltál mindent! :)

Legyen kellemes hétvégétek, hűsöljetek sokat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése