2015. január 16., péntek

Szerzemények ( december)

Még csak most jutottam el oda, hogy összeszedjem a decemberi szerzeményeimet. Ezeket mind a bécsi kiruccanásom alkalmával szereztem be. Elég hosszú listával indultam el, nagyon sok mindent kinéztem ill. szerettem volna élőben is szemrevételezni. Volt ami csalódás volt, de a listám nagy részét sikerült beszereznem.


 Kívánságlistás volt mindkét Yves Rocher tusfürdő, élőben sem volt csalódás egyik illat sem, a körtésből ráadásul kettő is van mert Kittitől is kaptam egyet a  blog karácsony eseményre. A kakaós- narancsosnak pedig tényleg zselés szaloncukor illata van. Isteni mindkettő. :)

Régóta szerettem már volna kipróbálni ezeket a Labello ajakápolókat. Imádom a kókuszos dolgokat így nem is volt kérdés, hogy ezt megveszem, sokat vacilláltam a málnás és az áfonyás között, végül az utóbbi győzött. Jelenleg ezt használom, és nagyon szeretem, jól hidratál és az illata is kellemes.
Külföldi youtube vidikben láttam ezt az ecsetet és  a szivacsot. Kis utánajárás után kiderült, hogy Ausztriában is lehet ezeket kapni. Még nem próbáltam ki egyiket sem, kiváncsi vagyok mit tudnak.




Mindennél jobban szerettem volna ezt a korrektort magaménak tudni. Külföldi körökben ódákat zengenek róla, nagyon vágytam rá. Amint megvettem, aznap már ki is próbáltam, és azóta is folyamatosan használom. Néha nagyon fekete karikáim vannak a szemem alatt, azokkal is könnyedén elbánik. Eddig csillagos ötösre vizsgázott nálam. 

Szintén kívánságlistás darab volt nálam egy hópehely alakú sütikiszúró. Lakhelyem környékén égen- földön kerestem de nem találtam. Célirányosan mentem a Butlers-be, kinéztem az oldalukon ezt a kiszúrót, reméltem, hogy lesz belőle. Rengeteg féle, mintázatú volt, elég sokat válogattam, végül még ezt az angyalkásat is elhoztam.

A Forever 21-ben volt akkora tömeg, egy gombostűt nem lehetett volna leejteni, nem lehetett semmihez sem odaférni, el is ment a kedvem a nézelődéstől. Azért egy kis apróságot csak sikerült megkaparintanom, mindig elhagyom a kistükreimet, mikor megláttam ezt a cukiságot, tudtam, hogy ő lesz az új társam. Nagyon vigyázok rá, remélem nem fogja elnyelni a föld.

Imádom nézegetni a H&M Home  dolgokat, ide is mindenképp szerettem volna bemenni. Ugye itt is hatalmas tömeg fogadott, moccanni alig lehetett. De szerencsére sikerült lecsapnom azokra a dolgokra  amiket kinéztem. Hát igen... Mostanában kissé romantikusabb vagyok *.*



Egész addig nem érdekelt ez a highliter míg Annánál egy szuper tesztben meg nem pillantottam. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet, viszont itthon már sehol nem kaptam meg. Le is mondtam róla, de Bécsben legnagyobb meglepetésemre az egyik Müllerben belefutottam, rögtön le is kaptam az állványról. Tényleg szuper darab, szeretem azt visszafogott ragyogást amit az arcomnak kölcsönöz.


Ti miket vásároltatok mostanában? 

12 megjegyzés:

  1. A korrektorra nekem is fáj a fogam már mióta, Skóciában otthagytam mondjuk a polcon és elhoztam egy másikat...jellemző :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokszor én is ilyen vagyok. :D :D Most is nagyon csábított a Fit Me korrektor, de ez volt a szívem vágya, úgyhogy azt a legközelebbi alkalomig otthagytam, :D

      Törlés
  2. A Highlightert szeretni fogod, annyira természetes és finom kis darab, ráadásul tartós is. :)
    Tavaly november végén és decemberben is voltam Bécsben, de egyik alkalommal sem tudtam semmit venni a Forever 21-ban. Egyszerűen nem lehet odaférni semmihez és olyan idióták az emberek, főleg az ázsiai lánykák, hogy percekig áll és bambul a polcra, de a világért sem menne arrébb, hogy más is odaférjen. :D
    Az Ebelin szivacs nem volt egy DM-ben sem amikor néztem, pedig nagyon szerettem volna.
    Nem sorolom fel mikor vettem mostanában, de itt egy bejegyzés róla. :)
    http://moonangelstories.blogspot.hu/2015/01/mit-kaptam-karacsonyra-haul-lancome.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remek darab, már most szeretem! :) Ez teljesen így van, borzalmas ami ott van, majd legközelebb próbálkozom még. :D

      Törlés
  3. az ecset nagyon szupi, nekem is megvan. szeretem használni, jó a minősége :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap felavattam végre, tényleg jó, könnyű vele dolgozni! :)

      Törlés
  4. Nagyon jó dolgokra csaptál le. :) A bögrék nagyon cukik. A Maybelline korrektorát én is nagyon szeretem, nem értem itthon miért nem forgalmazzák, szerintem pillanatok alatt elkapkodná mindenki. A Labello nekem málnás illatban van meg és nagyon jó, az Ebelin szivacskát pedig pár napon belül meghozzák nekem is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Ingrid! :) A kicsik nem bögrék, hanem gyertyák. :D Az biztos, hogy nagyon népszerű lenne, mert fantasztikusan jó termék! Legközelebb lecsapok a málnásra is, de előtte azéet elhasználom ezt a kettőt, nem akarom felhalmozni őket. Remélem írsz majd róla Neked, hogy vált be! :)

      Törlés
  5. A minap nézegettem én is az Ebelin szivacsát, de aztán nem vettem meg, mert annyira ritkán használok bármiféle alapozót, hogy nem használnám ki eléggé. Amúgy is van 2 alapozó ecsetem, azokkal elvagyok, de azért kíváncsi vagyok miként fog szuperálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hittem, hogy ezt a szivacsot itthon nem is lehet kapni, errefelé n sehol nem futottam még bele. :/ Én is csak a szem alatti karikákhoz vettem, mert inkább ecsetpárti vagyok, de aztán kitudja lehet megszeretem az arcomon is, azért kipróbálom ott is. :)

      Törlés