2015. január 30., péntek

Nailland vágylista

A vidéki életnek is megvan a jó oldala, az egyik pl. az, hogy nincs Nailland stand. :D Így komoly kísértéstől vagyok megmentve. Oké, tudom ott a webshop és már éltem is vele ( Golden Rose és Barry M lakkokat rendeltem), így azért nehezebben csábulok el. :)
  Mióta berobbantak a blogger berkekbe a Picture Polish lakkok azóta ácsingózom egyre. Szívem legnagyobb vágya a hírhedt Grace, valami csodálatos az a szín, tényleg olyan hercegnős.
Új gyönyörűségek is kerültek a látóterembe mégpedig az ILNP lakkok személyében. Hát nem is tudom mit mondjak róluk. Csodásak, fenségesek, álomszépek, lenyűgözőek, különlegesek és még sorolhatnám. 
Megmondom őszintén az áruk kissé visszatart, inkább veszek könyvet. *.* De,  eldöntöttem, ha valami különleges dolog fog történni velem , vagy valami hatalmas öröm ér akkor azt egy PP vagy egy ILNP lakkal fogom megünnepelni. :)


Picture Polish

Grace 

Paris

Never Nude


Minty
 ILNP

Supernova

Metropolis

Luna

Cold Fusion

Brilliance

Black Orchid

Electric Carnival


Nektek tetszenek ezek a lakkok? Melyik márka ill. lakk a kedvencetek a Nailland-től?
Legyen kellemes hétvégétek! :)

12 megjegyzés:

 1. Electric Carnivalt nagyon megnézném :) PP-k nekem is tetszenek, de igazából csak azt venném újra, ami megvan, a két pirosat, O'Hara és Bridget. Már mindegyik félig van, szóval lassan esedékes az újravétel :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is, szerintem élőben is ugyanolyan szép lehet mint a képeken. :D Rákerestem a két említett lakkra, nagyon szép mindkettő, olyan karácsonyiak nekem. :)

   Törlés
 2. Egy kis Grace hasonmást kevertem nemrég, így azután már nem ácsingózom, no de Paris! Ő az igazi tavaszi lakk, olyan szép! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elárulod, hogy miből sikerült keverned? Tökéletesen megfogalmaztad, tényleg tavaszi lakk! :)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Csatlakozom, annyira csodás, nem tudok betelni vele! :)

   Törlés
 4. A második abszolút kedvenc, de a többit is elfogadnám! :)

  www.stylelounge.me

  VálaszTörlés
 5. A Grace Never Nude és a Minty nekem is nagyon tetszik, de nem hiszem, hogy valaha kiadnék 3000Ft-nál többet egy lakkra. A legdrágább lakkjaim OPI lakkok és egy Essie. :)
  Az ILNP lakkok közül mindet elfogadnám. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is így vagyok, előbb veszek meg egy könyvet. Nekem is OPI, Essie és Sally Hansen lakk a legdrágább a kollekciómban, mondjuk ezeket is inkább kuponnal szereztem be. :D

   Törlés
 6. Az ILNP lakkok közül én mindent elfogadnám :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Varázslatosak! Milyen jól mutathatnak a körmön!? :D

   Törlés