2015. január 19., hétfő

Egy kis tavasz a H&M Home-nál

Azt hiszem már néhányszor leírtam, hogy mennyire szeretem a telet. Ízig-vérig téli emberkének tartom magamat (pedig a nyár kellős közepén születtem), a mínuszokban érzem jól magamat, a nyártól szabályosan rosszul vagyok, nem bánnam ha kimaradni ez az évszak. 
A minap a H&M oldalán kötöttem ki, és ha már ott jártam gondoltam megnézem a Home termékeket is. Mennyi újdonság és szépség van megint a kínálatban. Csak úgy kapkodtam a fejemet, hogy ez is tetszik, meg ez is, úúú ez micsoda szép, kell ez is.  Amikor nézelődtem egyből olyan kis tavaszi hangulatom lett a sok pasztel színű kiegészítőtől, egyébként a tavaszt kifejezetten szeretem. Mindenképp szeretnék majd beszerezni valamit, mondjuk egy szép plédet és néhány díszpárna huzatot, és az a virágos ágynemű is csodás. :)




















Nektek tetszik valami? Várjátok a tavaszt?

2 megjegyzés:

  1. Csodásak, egytől egyig elfogadnám én is :)
    Amúgy nekem sem hiányzik a nyár az életemből:D
    Viszont nem tudom mi van, mert tél se nagyon volt, pedig alig vártam. A telek eddig frontmentesek voltak...:( nagyon megvisel időjárásilag az utóbbi 6-9 hónap.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végre nem vagyok egyedül ezzel a nyár utálatommal. :D Igen, én is így vagyok, mondjuk azért van még a télből egy kicsit, hátha... :) Az nem jó, szerencsére én csak fejfájással küszködöm, de néha sok az is. :/

      Törlés