2014. november 21., péntek

Zoella beauty products

Az egyik kedvenc youtube gurum (Helyes így ez a kifejezés?Nem igazán vagyok tisztában a youtube elnevezésekkel.) Zoella. Imádom a csajt annyira vidám, energikus, élettel teli és jópofa. Nagyon szeretem a beauty videóit, a vlog csatornáját is figyelemmel követem ahol a mindennapjaiba enged betekintést.
Pár hónapja piacra dobta a Zoella Beauty kollekcióját, a kínálatba tartozik kétféle neszesszer, testápoló, tusfürdő/habfürdő, parfüm, fürdőkockák és gyertya. Szívem szerint az összes termékre lecsaptam volna, a parfümöt nem lehet postázni így az ugrott is, pedig azt nagyon szerettem volna. Végül nagy nehezen kiválasztottam 3 dolgot ,így  lett az enyém a "szemes" neszesszer, a testápoló és a gyertya. Egyébként szokás szerint Edittől vásároltam, vállal személyi vásárlást is, volt olyan kedves és beszerezte nekem ezeket a termékeket. 
Nagyon vártam már, hogy ideérjenek, annyira kíváncsi voltam milyenek lesznek élőben. A kis smintáskát már tele is pakoltam, elég sok minden belefér, most ezt viszem magammal mindenhova, annyira jópofa.
A testápolónak nagyon kellemes illata van, e vitaminnal gazdagított , aloe verát és shea vajat tartalmaz. Csak a kézfejmen próbáltam ki, nagyobb felületen még nem használtam.
A gyertyának ugyanaz a virágos illata van mint a testápolónak, de jóval erőteljesebb, intenzívebb. Olyan aranyos kis mutatós darab, hogy egyenlőre nincs szívem meggyújtani.


Nektek szimpatikus Zoella? Tetszenek a termékei?

16 megjegyzés:

  1. Én is nagyon szeretem a videóit, én Alfie vlogját is szoktam nézni, imádom őket :)) Én is szemezek a termékeivel, egyszer lehet, hogy rendelek én is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alfie-t vlogját nem követem, de lehet belenézek pár vidójába. :D Elég jó kis termékek szerintem. :)

      Törlés
  2. aww, olyan hangulatosak a képeid, elsőre muszáj volt csak végigpörgetnem! most már jöhet az olvasás :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Nóri, úgy örülök, hogy így látjátok!!! :)

      Törlés
  3. Én szerelmes vagyok Zoellába, de amikor kint voltam Skóciában legutóbb akkor annyira nem tetszett meg egyik termék illata sem, a parfümöt kinéztem magamnak, de nem volt az én illatcsaládom sajnos :(

    VálaszTörlés
  4. .orulok, hogy rendben odaert a csomag, tenyleg nagyon hangulatosak a fotok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Edit, és a külön köszönöm, hogy beszerezted nekem! :)

      Törlés
  5. Valamikor régen néztem tőle pár videót, de nem maradt meg úgy bennem, viszont most a hatásodra végig böngészem a videóit - első benyomásra nagyon szimpi csaj, kicsit dilis, de én pont az ilyen embereket szeretem :P A képeid pedig irtó hangulatosak, mint mindig ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dettó, én is nagyon bírom az ilyen habitusú embereket. :) Köszönöm! :)

      Törlés