2014. november 24., hétfő

A nagy elfogyasztottam bejegyzés

Mikor Dalmánál olvastam a Reklám az egész világ c. bejegyzését akkor tudatosult bennem az, hogy én is mennyi mindent felhalmoztam mióta a blog világba csöppentem. Tényleg sokkal többet költök és sokszor érzem úgy, hogy na ez kell ám nekem is mert nem tudok élni nélküle. Most rákapcsoltam és próbálok minél több terméket elhasználni, szépen fogyatkoznak a dolgaim és már több helyem is  van. :)
Ezeket a termékeket használtam el, hát az utóbbi ( nem tudom megmondani) néhány hónapban. Nálam ez már soknak számít. Monjuk a táskában amiben gyűjtögettem őket, sokkal többnek tűnt. :)

TBS gyömbéres testvaj 
Isteni illata van, nekem inkább kólára hajaz. Ettől függetlenül nagyon tetszik, ahogy az összes TBS testvaj amit eddig használtam.
Újravenném? Igen, csak sajnos idén nem kapható :(

Ziaja kakaó testápoló vaj
Imádtam az illatát és az állagát is, a bőröm is nagyon szerette, annyira puha és bársonyos lett tőle.
Újravenném? Igen

Alverde testvaj szett
Nagyon nem jött be, egyik illatkombináció sem vett le a lábamról. A bőröm is nehezen szívta be, és olyan ragacsos érzetem is volt utána.
Újravenném? Nem, a karácsonyi szettel sokáig szemeztem, annyira csábítóan hangzanak az illatok, nem hiszem, hogy ezek után arra beruházom.

 Balea tusfürdő gél alma és citromfű illattal
- Imádtam ezt az illatot. Szerettem volna újra vásárolni, de jó hamar kivonták a forgalomból, sehol nem tudtam újra beszerezni.
Újravenném? Ha belefutottam volna akkor mindenképp.

Baba Shea vaj és narancsvirág kényeztető tusfürdő
KEDVENC tusfürdőm kb. már 15 flakont fogyasztottam el belőle. Imádom az illatát, sokszor még reggel is érzem magamon.
Újravenném? IGEN!!!

Nivea krémtusfürdő tej és méz
Azt hiszem Pixibag-ban volt benne, ez volt az első krémtusfürdőm a márkától.  Finom illata volt és nagyon puhává tette a bőrömet.
Újravenném? Igen

Nivea krémtusfürdő jojoba olaj és kókuszvíz
Sajna nem volt annyira intenzív kókuszillata, ezek kívül más problámám nem volt vele.
Újrabenném? Esetleg

Naturia testradír vörösáfonya
Már sok Nutria testradírhoz volt szerencsém ,rengeteg illatot próbáltam már, radírozó hatása is megfelelő nekem. Egytől- egyig bejött az összes. Ezt pl. Szilvitől kaptam a Gift Swap eseményre.
Újravenném? Igen

Balea tusfürdő "Shining Berry" málna illattal:
Az első Balea tusi ami nagyon nem jött be. Leginkább az illata nem tetszett, nekem egyáltalán nem volt málna illata. Inkább a gyerekkoromban szedett köhögés elleni köptető jutott eszembe róla, igyekeztem minél előbb elhasználni.
Újravenném? - Nem



Fa Floral protect pipacs és csillagvirág izzadásgátló dezodor
Volt egy kedvezményes DM kuponom, akkor vásároltam meg. Elhasználtam, mély nyomokat nem hagyott bennem.
Újravenném? Ha úgy adódna akkor igen

Balea deo spray málna és citromfű illattal
A kókuszos nektarinos utánpótlásaként szereztem be. Szuper illat, a hatékonysága megfelel ebben a hideg időben, megvagyok elégedve vele.
Újravenném? Igen

Balea deo spray nektarin és kókusz illattal
U.a. a véleményem róla mint a fentiről.
Újravenném? Igen

Alverde testpermet dinnye és uborka illattal
Testpermetet csak nyáron használok, igaz ezt nem sikerült elhasználom a legmelegebb évszak végéig, őszre is maradt belőle. Tetszett az illata.
Újravenném? Ha jövőre is lesz a kínálatban akkor igen.

Balea "Velence" borotva hab aloe verával
Régóta porosodott már az asztalon tetején. Illata jó volt, célnak megfelelt és ennyi.
Újravenném? Lehet


Bomb Cosmetics Kókuszcsók ajakbalzsam
Nagyon szeretem a Bomb Cosmetics termékeket. Mindig örömmel megyek be a közelben lévő üzletükbe, azok az illatok... Hmmm... Sosem távozom üres kézzel. Legutóbb ezzel a kókuszos csodával tértem haza. Annyira, de annyira finom illata van, rajongok a kókuszos dolgokért. Telitalálat, és még nagyon jól hidratál is.
Újravenném? Mindenképp, ha legközelebb megyek az üzletbe biztos, hogy veszek belőle.

Blistex Málna és limonádé ajakbalzsam
Nagyon fincsi az íze és az illata. Egyetlen problémám volt vele, hogy folyamatosan lenyalogattam a számról, így a hideg, szeles időben folyamatosan kicserepedtek az ajkaim.
Újr venném? Ha megálljt tudnék parancsolni az állandó nyalogatási kényszeremnek akkor igen.

Catrice Ultimate Shine rúzs 250 Yes, We Can-dy
Tavasszal/ nyáron ha valami különlegesebb programom volt sokszor használtam ezt a rúzst. Kellemes kis visszafogott rózsaszín , némi arany beütéssel.
Újravenném? Igen

B.U. Candy love- 
Kicsit már émelyítő cukorkás, szirupos, édes illata van, nekem nagyon tetszik, és mások is megdícsérték, hogy passzol hozzám ez az illat.
Újravenném? Igen

Beyoncé Heat
 Az őszi téli időszakban szívesen használom ezt az illatot, nagyon szeretem.
Újravenném? Igen

Beyoncé Pulse NYC 
Tavaly karácsonyra kaptam ezt a parfümöt. Elég kellemes illat, a rohangálós hétköznapokon szoktam használni.
Újravenném? Talán

Essence 24 órás kézvédő balzsam 
S.O.S. helyzetben kaptam le a polcról, ennek ellenére nagyon bejött. Gyorsan beszívódott és pihe puhe lett tőle a kezem.
Újravenném? Igen

Isana acetonmentes körömlakk lemosó
Körömlakklemosókkal úgy vagyok, hogy mindegy milyen, csak szedje le rendesen a lakkot. Ez elég jól  teljesített.
Újravenném? Igen


Garnier micellás víz
Nagyon sok micellás vizet kipróbáltam már, mondjuk a Bioderma a legnagyobb kedvenc, de ahhoz nehezebben jutok hozzá és az ára is húzósabb. De ez a Garnier is tökéletesen bevált, nagyon megszerettem, reggel és este is áttörlöm vele az arcomat. Úgy vettem észre, hogy sokat javított a bőröm állapotnán, mondjuk szerencsére nem problémás az arcbőröm, de jót tesz neki.
Újravenném? Igen

La Roche- Posay micellás víz
- Pixiboxban lapult ez a micellás víz, ezt inkább akkor használtam mikor utaztam. Neszesszer barát méret.  Amúgy megvoltam vele elégedve, sminket is szépen leszedte, szememet sem csípte.
Újravenném? Ha tudnám hol lehet beszerezni akkor lehetséges

Garnier pure aktív krémes bőrradír
A Niveának van egy hasonló bőrradírja amit nagyon megszerettem, mikor az elfogyott  pont nem volt az üzletben, így ezt hoztam el. Hát ez nem jött be, az állam eléggé kipattogott tőle. :/
Újravenném? Nem

Avon Ideal Fawless CC krém
Nem tudom eldönteni róla, hogy tetszik-e vagy sem. Nem szeretem ha nagyon levan vakolva az arcom, de ezt viszont valahogy mégis kevésnek éreztem. Viszont volt olyan is mikor úgy éreztem ez a leheletnyi réteg pont elég a bőrömnek. A Max Factor CC krémnek a nyomába sem érhet, azt imádom ez sem volt rossz, de valahogy mégsem az igazi.
Újravenném? Nem valószínű

Avon Super Extend szemhéjtus 
Nem nekem valók ezek a filces szemhéjtusok, nem bírtam vele.
Újravenném? Nem, de ez nem a termék hibája hanem az én bénaságomé :D

Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál
Anno még egyik barátnőm ajánlotta ezt a spirált, neki nagy kedvence. Az én kedvenc is lett, szép, hatalmas pillákat varázsol.
Újravenném? Igen



L'oreal Voulme Collagen sampon
Kedvenc samponon.
Újravenném? Folyamatosan újra vásárolom.


Yankee Candle Summer Scoop tart
Mennyei illat. Amúgy is nagyon szeretem az édes illatok, élveztem minden égetésnél.

Újravenném? Igen

YC Honey Glow tart
Nos, akár mennyire is töröm a fejemet, nem emlékszem ennek a tartnak az illatára. Komolyan mondom tök hülye vagyok. :O Arra emlékszem, hogy tetszett, mert mikor nálam járt egy barátnőm oda meg vissza volt érte, hogy milyen kellemes illat. Ha agyon ütnek sem tudom megmondani milyen illatot éreztem, vagy milyen illatjegyek domináltak égetéskor. Fogjuk a náthára, hogy emiatt van most illat kiesésem.
Újravenném? Jó kérdés

Glade illatgyertya gesztenyés macaron
1hétig égettem, de ebből csak 4napot éreztem, mert olyan náthába keveredtem az utóbbi pár napban... Szóval nagyon finom illata van, nem olyan émelyítő gesztenyés. Egyébként utálom a gesztenyét a világból kilehetne kergetni vele, nem is tudom mi ütött belém mikor megvettem a gyertyát, talán a macaron volt a meggyőző benne. 4napig míg volt szaglásom nagyon intenzíven éreztem az illatot, pedig azt hittem nem lesz ennyire tartós.
Újravenném? Igen


Ti próbáltátok már a fenti termékek közül valamelyiket? Milyen véleménnyel vagytok róla?
Legyen kellemes hetetek, élvezzétek ki november utolsó napjait! :)

20 megjegyzés:

  1. A YC viaszokat próbáltam már, és mindkettő tetszett, bár a Honey Glow számomra olyan kis semmilyen volt, így azt nem venném újra. A Summer Scoop viszont az egyik legnagyobb kedvencem lett, így nagyméretű gyertyaként is beszereztem. :-) Emellett a Balea almás tusija vár még kipróbálásra, és van még egy TBS gyömbéres testvajam is tavalyról :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is a kedvencek közé került a Summer Scoop, mennyei illat *.* Isteni az az almás tusi, én annyira szerettem., nekem még egy testradírom és egy tusim van a gyömbéres dolgokból, tartogatom őket a karácsonyi időszakra. Kár, hogy idén nélkülözni kell őket. :(

      Törlés
    2. Bevallom, hogy én a tavaszi leárazáskor betáraztam belőlük, és most derült csak ki, hogy milyen jól tettem. Nemsokára be is fogom a testradírt és a testvajat, mert már bőven itt az ideje a karácsonyra hangolódásnak illatok terén is :-)

      Törlés
    3. Bárcsak én is így tettem volna. :) De úgy döntöttem, hogy kifogom próbálni a cukormázas almát vagy a deres áfonyát. :)) Mondjuk még az Yves Rocher kínálatában is találtam kedvemre való dolgokat. :D

      Törlés
  2. Tényleg rengeteg mindent elfogyasztottál :) Én ezzel az Alverde testvajjjal (legalább is a mangómagvajassal, mert egyelőre csak azt próbáltam) hatásilag elégedett vagyok, aaz illata viszont inkább tavaszra való :( A karácsonyit viszont tavaly nagyon szerettem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekeztem. :)) Nem tudom velem van-e a baj, de nekem annyira semmilyen illatuk volt. Talán a gránátalmás kakaós ami úgy tetszett, de a másik kettő nem, a hibiszkuszosat szinte nem is éreztem. :/ A karácsonyit szívesen megszaglásznám, de ezek után nem próbálkozom meg vele.

      Törlés
  3. Hű, tényleg sok dolgot elhasználtál! :)
    Egyébént tökéletesen megértem, nemcsak értelmetlen a halmozás, de a helyet is foglalja a sok alig használt termék.
    Az Avon tus nekem is megvan, bár én a filces tusokat kedvelem, de nem szeretem benne, hogy viszonylag vastag a hegye, jobb szeretem a vékony hegyűeket. Ennek ellenére használgatom, el is fogom használni, de nem vásárolom meg mégegyszer

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, rengeteg helyet elfoglal főleg a nagyobb flakonos dolgok, amúgy is helyhiánnyal küzdöm állandóan, és akkor még csodálkozom, hogy soha nem találok semmit. :D
      Tudom, hogy én vagyok a béna, de nekem nagyon nem jönnek be a filces tudok, már annyit próbáltam, de nálam egyik sem működik. :/

      Törlés
  4. :) Szép termés. Megakadt a szemem a sok testápolón, mert én most is nagy gondban vagyok velük és persze az a baj, hogy rendelek egy avon parfümöt és karácsonyi akcióban jár hozzá egy testápoló, szóval nem fogynak (anyukám pedig, a "vidd el, majd jó lesz ajándéknak akkor" elven van), szóval egyszerűen képtelen vagyok lépést tartani néha. De azért igyekszem. Mindenesetre van néhány termékem, ami sehogy sem akar fogyni (pl egy Max Factor cc krém, ami -mint kiderült- túl rózsaszínes az én bőrömhöz, de sosem akar elfogyni. Szerintem a kismanók éjjel újratöltik nekem...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ilyenkor örülök, hogy ritkán jutok csak Avonhoz, én is halmoztam csak karácsony környékén a testápolókat, ráadásul ajándékba is mindig kaptam. :D Nekem is vannak ilyen újratöltődő termékeim. :)

      Törlés
  5. Woah, jó sok mindened elfogyott az elmúlt hónapokban. A tartokat mind imádom, jelenleg most is egy Honey Glow illatozik itt mellettem.Annyira sajnálom, hogy idén ez a gyömbéres-kólás illatú TBS testvaj nincs forgalomban, annyira ki szerettem volna próbálni! A Joanna testradírokat imádom, már kettőt elhasználtam, és a bőröm mindig nagyon meghálálja! Én a filces tusokkal nagyon nem tudok bánni, mindig elrontom a húzást. Nálam a Maybelline zselés tusa vált be nagyon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sajnálom én is, hogy kimaradt idén a gyömbéres termékcsalád, de úgy döntöttem, hogy kipróbálok pár cukormázas alma terméket. Én sem boldogulok a filces tusokkal, a Maybelline megvan nekem is, nem rossz, de elég ritkán használom. :/

      Törlés
  6. Húha, mennyi mindent elhasználtál! :) Rúzs, szempillaspirál, szép adag :D Én már nem veszek testápolókat, mert tudom, hogy úgysem használnám el őket :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rúzs és a spirál elhasználásának örültem a legjobban, ritka számba megy. :D

      Törlés
  7. Na ezt nevezem én termetes kupac elfogyasztott terméknek :D És még én vergődök itt a pár flakonkámmal, hol vagyok hozzád képest :D
    Örülök, hogy tetszett és bevált a testradír, én is pont most fogom használni ezt a vörösáfonyásat ^^

    VálaszTörlés
  8. Van ilyen, hogy minden egyszerre ürül ki :) Sokkoló :) De legalább nem ment pocsékba, mindent elhasználtál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen így van, nem is szeretek pazarolni, nagyon ritka ha kidobok valamit, inkább igyekszem elhasználni. :)

      Törlés
  9. Nekem az az Alverde testvaj csomag szerintem SOHA nem fog elfogyni! pedig rendszeresen használom :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eleinte én is azt éreztem, hogy az életben nem fog kifogyni a tégely, de sikerült! :)

      Törlés