2014. április 4., péntek

RT ecsetek


Igazából hozzácsaphattam volna a márciusi haul post-hoz ezeket az ecseteket, de úgy gondolom megérnek egy külön bejegyzést. Álmomban nem gondoltam volna, hogy én valaha rajongani fogok egy fémnyelért és némi szőrért. Azt hiszem a sok youtube videó nézésnek tudhatom be azt, hogy beruháztam ezekre az ecsetekre. Pár hetes használat után bátran kimerem jelenteni, hogy nagyon jó vásárt csináltam. Az igaz, hogy nem vagyok egy nagy sminkelős fajta, de tökéletesek ezek az ecsetek a minimális sminkem elkészítéséhez.
Amikor befészkelte a fejembe magát az ötlet, hogy szeretnék RT ecsetet, első gondolatom az volt, hogy mindenképp olyat szeretnék venni amit ki is tudok használni és nem fog itt porosodni nekem. 
Az első vételem a pirosító ecset volt, amit innen rendeltem. Hát, teljesen lenyűgözött. Annyira puha a szőre,( és lehet bebeszélem csak  magamnak) :), de mintha sokkal szebben tudnám felvinni vele a pirosítót. :) Az eddigi kedvenc Essence pirosító ecsetemet szépen elhanyagoltam.
Annyira megnyert ez az ecset, hogy elkezdtem tovább nézelődni mégis milyen a felhozatal. Következő körben az alapozó ecsetet szemeltem ki, a Pink Panda oldalon akkor nem volt elérhető így írtam Editnek, akiknek visszatértő vásárlója vagyok. A levélváltásokat követően már nem csak az alapozó hanem a Core kollekció is úton  volt felém. Nagyon vártam már, hogy megérkezzenek annyira kíváncsi voltam már rájuk. Mikor ide értek akkor 10 percig csak nézegettem őket a tokon keresztül. Miután beteltem a puszta látványukkal, jött a tapizgatás, simogatás, próbálgatás. Nem tudom ti ,hogy vagytok vele, de nekem mániám az, hogy csak úgy simogatom az ecseteket az arcomom :D
Először az alapozó ecset esett át a tűzkeresztségen. Azt hittem, hogy a Sigma kabuki ecsetnél nincs jobb a világon. Tévedtem, van.  Annyira szépen lehet eloszlatni, felvinni az alapozót vele, és a kisebb fejnek köszönhetően pl. a szemem alá, az orromhoz  is jobban odaférek. Tényleg fantasztikus darab.
A Core kollekció 4db arcra való ecsetből áll. Ezért is esett erre a választásom mert tudom, hogy ezeket biztos, hogy használni fogom. Szemezgettem a szemre való készlettel is de mivel ritkán vagy tényleg csak alkalmakkor festem a pislogóimat, így azok gyakran nem kerültek volna a kezem ügyébe. Szóval ez a szett tartalmaz egy alapozó, egy kontúrozó, egy korrektor és egy púder ecsetet.
Őszintén bevallom a kontúrozó ecsettel még nem tudtam mit kezdeni, mert sosem kontúroztam még, de ami késik ugye. :) A többi három ecset is nem meglepő módon nagyon bevált, mondjuk az alapozó ecsetet a szemem alatti karikák eltüntetésre használom. Annyira jó kis lapos és olyan jól beletudom ütögetni vele a korrektort.
Nem tudom mennyire volt hasznos ezt a post, mert azért én nem tudok annyira átfogó véleményt mondani róluk nem vagyok annyira jártas a sminkelés világában. 







 Milyen ecseteket használtok? Mi a véleményetek a Real Techniques ecsetekről?

6 megjegyzés:

  1. .a Real Techniques ecsetek nagyon jok ar-ertek aranyban, en mindig szivesen ajanlom oket:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek! Megérik az árukat. Köszi mégegyszer is! :)

      Törlés
  2. A pointed foundation nekem duplán van meg és sajnos mind a kettő nyomi, de ezek szerint csak én vagyok peches :/ A többit imádom :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem bejönnek ezek az ecsetek, azok megvannak már régóta, amiket te rendeltél. Az expert face brush és a blush brush a kedvenceim.
    Szerintem a jövőben rendelj magadnak külföldről, ne közvetítőn át, mert jókora felárral veszed meg tőle és a pinkpanda oldalán is elszálltak az árakkal. Ha még nem ismered az iherb oldalát, nézegesd legközelebb: http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman
    Azt hittem már minden bloggerina ismeri, de ha nem rendeltél még onnan, akkor a kódommal VIK284 kapsz 10$ kedvezményt 40$-os vásárlás felett, az alatt 5$-t. Ezt csak 1x tudod felhasználni, szóval gondold meg mi éri meg neked onnan. Az RT ecsetek jóval olcsóbbak, mint itthon. Tudsz rendelni a kódom nélkül is, nem azért írom, hogy kötelező lenne használni, az első rendelésemet én is egy kóddal követtem el, és azt nem bántam meg, mert pont nem jött be az a sampon amit vettem, legalább olcsóbb volt így! :-)
    Húsvét után próbáld ha élsz a lehetőséggel, ünnepek előtt sok csomag eltűnik a postán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, hogy írtál 9Vikk9! Egyszer- kétszer hallottam már erről az oldalról, de soha nem vettem a fáradtságot, hogy meg is nézzem. Legközelebb biztos, hogy innen rendelek! :) Köszi a kódot is, élni fogok vele! :)

      Törlés