2014. április 27., vasárnap

Mini haul

A Glamour napok után nem terveztem semmilyen vásárlást sem, de eszembe jutott néhány dolog ami bizony kellene. Így a nyakamba vettem a várost és beugrottam a drogériákba, célirányosan indultam neki a vásárlásnak. Ellenálltam mindenféle csábítási kísérletnek, sikerült tényleg csak azokat beszereznem amik felkerültek a listára.

 Elfogyott a L'oreal micellás vízem, utánpótlás után kellett néznem. Mondjuk nagyon- nagyon megszerettem, de szerettem volna kipróbálni másfélét is. Sokat gondolkoztam ezen a Garnieren és az új Niveán, végül ezt hoztam el. Remélem ez is teljesít olyan jól mint a L'oreal. 
A Glamour napos bejegyzésben említettem, hogy akkor elfelejtettem púdert venni. Többek között ez volt az a dolog ami nem tűrt halasztást. Konkrét elképzelésem nem volt, nem néztem előre ki egyet sem ( igaz egy Catrice darabot már régóta nézegetek, viszont ebben az üzletben nincs állvány így az ez alkalommal ki volt lőve) nézelődtem a márkák pultajai előtt, próbálgattam, nem tudtam dönteni a csalóka fények miatt. Mielőtt nagyon neki keseredtem volna megpillantottam az Essence-nél ezt az áttetsző púdert, rögtön le is kaptam és dobtam a kosaramba. Színben ezzel nem lőhetek mellé.
 Voltam olyan béna, hogy itthon leejtettem, kicsit megrepedt a széleinél és már nem zár olyan biztosan, óvatosan kell bánnom vele ha  majd viszem magammal.
Itthon csak fekete szemceruzám van, azt pedig annyira nem szeretem, mindenképp akartam egy barnát azt hiszem az jobban passzol hozzám. Csupa jót olvastam erről a cerkáról, gondoltam egy próbát megér. Kézfejemen próbáltam még csak ki, elég strapabírónak tűnt ott. 
 Nem is tudom hányszor rendeltem már meg az Avonból a sminkfixáló spray-t, mindig ígérgetik, hogy majd a következő rendeléssel megérkezik ami persze nem igaz, mert a mai napig nem ért ide. A G. napokon láttam meg az Alverde állványon, hogy van ilyen spray a kínálatukban akkor viszont egy darab sem volt belőle. Ez alkalommal szerencsével jártam, sikerült az utolsó darabra lecsanom. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyivel lesz tőle tartósabb a sminkem. 
Rajongok a homoklakkokért annyira imádom őket, hogy az nem igaz. :) Mikor pár blogon megláttam, hogy megjelent a Lovely új  kollekciója felcsillant a szemem. Alig vártam, hogy élőben is szemügyre vehessem őket. Szokás szerint jött a szerelem első pillantásra érzés, és seperc alatt a kezemben szorongattam ezt a két csillámos csodát. :)

Ti vásároltatok mostanában valamit? Próbáltátok már a fenti termékek közül valamelyiket? Milyen véleménnyel vagytok róla?
További kellemes, napsütéses vasárnapot!

4 megjegyzés:

 1. Az a két körömlakk nagyon jól néz ki :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépek a körömlakkok. :) Én is majdnem megvettem végül, de aztán lebeszéltem róla magam, mert a zöldhöz hasonlóm már van. :)
  A Garnier micellás víz nekem jobban bejött mint a L'Oréal. :)
  A sminkfixálóról remélem írsz majd, mert az engem is nagyon érdekel. :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amúgy most, hogy mondod azt hiszem nekem is van egy hasonlóm. :D:D
   Kíváncsi leszek nálam. hogy fog teljesíteni! :)
   Jövő héten élesben is tesztelem, tervezem, hogy írok róla. ;)

   Törlés