2014. április 29., kedd

Revolution



Ez a két paletta hirtelen felindulásból elkövetett vásárlás eredménye. Megint elég nehéz napokat éltem és valami kis örömforrásra vágytam.  Most nem a könyvekben hanem a sminktermékekben kerestem némi vigaszt ennek következtében kötöttem ki a PinkPanda oldalán . Igazából húsvéti és névnapi ajándékként kaptam két palettát, nem lett volna  égető szükségem ezekre , hogy őszinte legyek nem is terveztem, hogy a közeljövőben paletta vásárlásra adom a fejemet.
Mikor megpillantottam őket, valami megmagyarázhatatlan vágy kerített a hatalmába és nem  tudtam szabadulni az érzéstől, hogy kellenek nekem. Próbáltam alkalmazni a Boltkórós naplójában látott technikát és párszor megkérdeztem magamtól "Kell ez nekem?" de minden egyes alkalommal az volt a válasz, hogy igen. :)
Így került hozzám ez a két szépség. :)
Remélem sokszor fogom őket használni, azt nem mondom, hogy szép de remélem elfogadható sminkeket azért majd sikerül alkotnom. :)

Essential Shimmers
Azt hiszem már többször is említettem, hogy csak nude színekkel szoktam festeni a szememet. Az utóbbi időben ráadásul nagyon rákaptam a matt dolgokra is. Inkább olyan termékek után nézelődtem. Nem tudom megindokolni, hogy pontosan  mi az ami megfogott ebben a palettában. Megtetszett és ennyi igazából. 
Az Iconic 3 paletta és e közt vagyis néhány szín között piciri hasonlóságot véltem feledezni, annyi baj legyen. :)



 Iconic 3
Nagyon tetszik a Naked 3 paletta, de mivel nem vagyok egy hűű de nagy sminkes, nem adnék annyit érte akármennyire is megdobogtatta a szívemet. Egyébként meglepődtem, hogy tetszik nekem mert sosem éreztem közel magamhoz a rózsaszínes szemsminket. Amióta a Color Tattoo Rose Gold belépett az életembe, rájöttem, hogy passzol a szememhez ez a szín. Bátrabban nyúlok a rózsasszín különböző árnyalataihoz, inkább a világosabbak felé húzok.
Mikor megláttam ezt a palettát, szerintem 2mp-et nem gondolkoztam rajta, hogy a kosaramba tegyem-e. Annyira megörültem neki, pont Húsvétkor rendeltem meg, alig vártam ,hogy az ünnepek után ide is érjen. Ami szerencsére hamar meg is történt. Azóta a bűvkörében élek, még nem nyúltam bele csak csodálom. :) Gyönyörűek ezek a színek. 



Nektek tetszenek ezek a paletták? Megvásárolnátok őket? Mi a véleméynetek az UD Naked palettákról?

19 megjegyzés:

  1. Ahh én most rendeltem :D Szépek ezek is, de sajnos már nem voltak, így egy Hot Smoked palettát rendeltem a márkától :D Persze a hőn áhított ecsetkészletet is a kosaramba tettem, és így már ajándék is járt, így tiszta boldog vagyok :D

    Ebből nekem az Ironic tetszik jobban :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép az a paletta is amit Te választottál, remélem a blogon mutatsz majd vele sminkeket is! Melyik az a hőn áhított ecsetkészlet?? :))

      Törlés
  2. Nekem megvan az Iconic 3, ugyanígy nem adtam volna ennyit a Naked 3-ért (vagy a többiért). Nagyon szeretem. Én is szinte csak natúr színeket használok mostanában, próbálok néha színesen sminkelni, de nem érzem, hogy én vagyok, valahogy ezt érzem a legjobbnak, akkor miért adjam "alább". Na mindegy, ez másik téma :) Szóval szerintem jó kis paletta. nekem a Naked mása a Mua-tól van meg (Undressed), az is szuper, imádom. Már csak a Naked 2 mása hiányzik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökéletesen megfogalmaztad Dalma a dolgot, én is úgy érzem, hogy a natúr sminkkel vagyok aki vagyok! :) Nagyon várom, hogy mutass majd sminkeket az I3 palettával! :)
      Nem is tudtam, hogy az a Mua paletta a Naked mása, nekem az Undressed To Me paletta van meg, nagyon szeretem. :)

      Törlés
    2. No, akkor tekintsd meg nálam, mennyire jól sikerült mása az Undressed a Naked-nek:
      http://djkatybeauty.blogspot.hu/2012/06/megerkezett-make-up-academy.html

      Az Undress Me Too pedig a Naked 2-nek:
      http://djkatybeauty.blogspot.hu/2013/02/naked-2-paletta-szinmintak-undress-me.html

      Törlés
    3. Köszi Katy! Áá szóval akkor a Undress Me to paletta a Naked 2 mása nem is tudtam, akkor ez is kipipálva! :)

      Törlés
    4. Javítom magamat Undress To Me-- kedvenc palettám nevét sem tudom *.* :O

      Törlés
    5. Undress Me Too a becsületes neve, bár már nincs meg, de a képeken ezt látom, bár nekem jobban tetszene a Te által emlegetett név, úgy olyan kis pikáns lenne :-D De bizony, egy Naked 2 hasonmás boldog tulajdonosa vagy, és nem csodálom, hogy szereted, én is odáig vagyok az eredetiért meg az utazásokhoz vásárolt W7 hasonmásáért :-)

      Törlés
    6. Javítani akarok erre újra leírom rosszul, úgy látszik hozom a formámat már itt is :DD
      Most nagyon örülök, hogy olyan info birtokába jutottam amit nem is tudtam. :D Nagyon nézegettem már Nálad a W7 palettát, meggyőző darab. :) Amúgy esetleg tudnál valami jó matt (nude) palettát ajánlani?

      Törlés
    7. Hm, ez egy nagyon jó kérdés, mert teljesen nude matt palettám csak a Naked Basics van, de az meg ugye kicsi is, meg nem is igazán van benne sokféle szín. Viszont a Sleek Ultra Mattes Dark verziójában van 6 nude szín, meg még a szürkéje és a feketéje is ide sorolható, az már 8, és a további 4 szín is nagyon jól kihasználható, szóval esetleg őt ajánlanám.
      Tesztet itt találsz róla:
      http://djkatybeauty.blogspot.hu/2012/09/sleek-ultra-mattes-v2-paletta-darks.html

      És itt kapható:
      http://www.makeuplaza.com/hu/products/479/824/sleek-ultra-matte-darks-v2-i-divine-palette-teljesen-matt-extra-pigmentalt-mely-tonusu-paletta-mineral-festek-vegan-termek

      Törlés
    8. Naked B-t már nézegetem egy ideje, tetszenek a színei, és egy IsaDora matt palettával is nagyon szemezek, igaz abban is kevés szín van. Szép ez a Sleek is nagyon, de nem hiszem, hogy kitudnám használni. :) Köszönöm Katy a segítséget!!! :)

      Törlés
  3. Olyan gyönyöű ez a paletta, alig várom hogy újra legyen készleten! Nekem az összes Naked paletta nagyon tetszik de sajnálok annyi pénzt kiadni rá, bár biztos megérné de akkor sem, talán majd egyszer, addig pedig elvagyok hasonmásokkal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is tökéletesen megfelenek a hasonmások, ha esetleg nyerek a lottón akkor beruházom at eredetikre is. :)

      Törlés
  4. Én az Iconic 2 után ácsingózok. :D De a 3 is nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 2 nekem is bejön, erősen gondolkozom a megrendelésén. :)

      Törlés
  5. Én is megrendeltem az Iconic 3-at hasonló okokból: nagyon-nagyon tetszik a Naked3, de nagyon sajnálok egy palettáért annyit kiadni, mint amennyibe kerül. A színek tetszenek, de számomra tökéletes egy jó minőségű, olcsóbb hasonmás. Úgysem fog senki felkiáltani a környezetemben, hogy Te kis csaló, látom ám, hogy nem az eredeti Naked palettával sminkeltél ma, hanem egy utánzattal ...
    No és jó látni, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem mászik azonnal a palettákba, hanem egy ideig csak nézegeti őket, gyönyörködik bennük :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igazad van. Mondjuk az én környezetem azt sem tudja mi fán terem a Naked. :D
      Ugye milyen jó már az is, ha csak gyönyörködik benne az ember lánya?? Közben pedig azon jár az agya, de gyönyörű és az enyém :D

      Törlés
  6. Nagyon gondolkodom azon, hogy megrendeljem valamikor ezeket a palettákat, olyan szépek és sokkal jobban megfizethetőek, mint a Naked-ek. Bár egy olyat is jó lenne egyszer betudni magamnak, csak a pénztárcám szerintem halálsikolyt hallatna :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek! :) Kb. az enyém is, mostanában úgy is elég sokat sokkoltam szegényt, egy Naked beruházás lehet betenné nála a kaput. :)

      Törlés