2014. április 7., hétfő

Nude&feather

De rég is volt az utolsó körmös bejegyzés. Sajnos a hétköznapokon nem festhetem a körmeimet, munkába nem engedik, sokszor a hétvégéim is azzal telnek,  így tényleg nagyon ritkán díszeleg valami a karmaimon. Mondjuk a pénztárcám hálás  mert nagyon megcsappant a körömlakk vásárlás , most könnyebb megálljt parancsolnom magamnak. :)
Az elmúlt hétvégém szabad volt így úgy döntöttem, hogy kifestem a körmeimet, már nagyon hiányzott. Ahogy válogattam a lakkjaim között megakadt a  szemem ezen az Artdeco lakkon ami az egyik Pixiboxban lapult, rájöttem, hogy még nem is próbáltam ki. Rögtön el is dőlt a kérdés, ez lesz az.
Nagyon ,nagyon tetszik , olyan szép visszafogott a színe , és egy rétegben is szépen fed,  ennek ellenére én két rétegben kentem fel. Tökéletes nude lakk kipipálva.
Itt a tavasz, jó idő, napsütés gondoltam egy picit mégis feldobom ezt manikűrt ném színnel. Újfent jött a felismerés, hogy ezt a Sally Hansen Fuzzy Coat lakkot sem próbáltam még ki.
Íme az eredmény. Totál beleszerettem ebbe az Artdeco lakkba,  ha egy kis visszafogottságra vágyom, biztos, hogy ezután a lakk után nyúlok majd. :)



Ti most milyen színt viseltek a körmeiteken? Mi a véleményetek az Artdeco és a Sally Hansen lakkokról?

4 megjegyzés: