2014. április 12., szombat

Glamour napok

Minden évben valami keresztül húzza a Glamour napi terveimet, ez idén sem volt másképp. Sajnos tegnap csak a drogériákra  jutott  időmből, ott is siettem. Ennek ellenére sikerült mindenre lecsapnom amit előre kinéztem. Egy valamit felejtettem el, mégpedig egy  púdert, de  majd az meglesz máskor. :) 
Maybelline CT 35 On and on bronze és 65 Pink Gold
A kívánságlistám élén állt ez a két darab Color Tattoo. Hamarosan egy fontos jelenésem lesz, és arra mindenképp szeretnék egy teljes szemsminket is elkészíteni. Így mindenképp szerettem volna szemfestéket is vásárolni. Nagyon sokat nézelődtem blogokon, és youtube-on , ekkor fedeztem fel a Color Tattoo-t. Az egekig magasztalták őket, csodaszép sminkeket készítettek vele. Gondoltam miért is ne, kipróbálom őket én is. Kár, hogy nem olyan széles a kínálat nálunk mint külföldön, de így is megtaláltam a hozzám közelálló színeket. Alig várom már, hogy kipróbálhassam őket. 


Alverde sminkalapozó gél-  Soha nem volt még sminkalappal dolgom, amúgy régóta birizgálta már a fantáziámat, hogy ki kellene próbálnom. Eljött az alkalom. :)

Manhattan Fáradt szem korrektor- Kifogyott az Astor Lift me up korrektorom, ami  annyira nem jött be. Gondolkoztam, hogy adok neki még egy esélyt és az Astor kuponnal karöltve  teszek még egy próbát, de aztán elvettem az ötletet. Így jött haza velem ez a korrektor, remélem jobban teljesít majd mint elődje. 
L'oreal Mega Volume Miss Manga spirál
Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' spirál
Spirálból sosem lehet elég itthon. Igazából nem volt égető szükségem egyikre sem, de szintén annyi jót olvastam róluk, hogy muszáj volt betáraznom belőlük.
Garnier Essentials Kímélő arctisztító krém rózsa kivonattal
Nivea Aqua effect tápláló nappali arckrém
Jókor fogyott el az arctiszítóm és a krémem, így letudtam az utánpótlást is. Egyik termékhez sem volt még szerencsém, remélem beválnak majd.
Lovely nude szemhéjpúder készlet- Mikor felbukkant a blogokon ez a palette rögtön megtetszett. Mázlim volt mert az utolsó darabot sikerült elhoznom. Sajna a táskám mélyére került, így a fekete szín kicsit összemaszatolt mindent.

NYC bronzosító- Szeretnék megpróbálkozni a kontúrozással is. Csak dícséret övezi ezt a bronzosítót és próbálkozgatásokhoz nem is szerettem volna sokat költeni rá. Kíváncsi leszek mit sikerül alkotnom vele :D

Schwarzkopf Ultimate Essence sampon és balzsam sérült gyenge hajra- Párszor már említettem, hogy előszeretettel próbálom ki a sampon újdonságokat, így ez a termékcsalád az újabb áldozatom.

Garnier Fructis Citrus detox sampon-  A nehéz napjaimon gyorsan zsírosodik a hajam. Annyi féle- fajta sampont próbáltam már, de egy sem jött be igazán. Talán ezzel szerencsém lesz.

Balea krémes-olajos bőrradíros tusfürdő alma és fahéj illattal- Az egyetlen dolog amit kedvezmény nélkül vettem meg. Annyira kíváncsi voltam már rá ,hogy nem hagyhattam ott.
Letudtátok már a G- napokat? Miket sikerült beszereznetek?

15 megjegyzés:

  1. Szuper dolgokat vettél :) A miss manga spirált és a garniet sampont én is megvettem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Nagyon jó ez a spirál, már két használat után imádom! A keféje is annyira tetszik, azt hiszem ki sem lehet majd robbantani a kezemből. :)

      Törlés
  2. nagyon jó dolgokat vettél, ezt az almás radírt csak azért nem hoztam el, mert nekem nem tavaszi/nyári feelingem lesz tőle. pedig nagyon jó az illata :)
    én ezeket zsákmányoltam:
    http://leilahercegno.blogspot.hu/2014/04/glamour-napi-szerzemenyek.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Hát nekem sem, tipikus téli illat, de ilyen esős szomorkás napokon mint a mai is, azért el fog fogyni, azon nem aggódom :) Te is nagyon klassz dolgokat szereztél be!

      Törlés
  3. Nagyon jó dolgokat vettél, van pár közös pontunk ;)
    Belinkelem az enyémeket, ha esteleg valamelyik olvasód megnézné. :)
    http://nicetiesinmylife.blogspot.hu/2014/04/glamour-napi-szerzemenyek-2014-tavasz.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Valóban sikerült néhány azonos termékre szert tennünk! :)

      Törlés
  4. A Lovely palettát és a Pink Gold CT-t én is szerettem volna, de már nem volt belőlük, illetve a DM-ben felárazták a CT-t. -.-

    Az NYC bronzosító állítólag szuper még híres sminkes guruk is használják. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A DM-ben felárazták a CT-t??? Ez komoly?? Őszintén szólva nekem nem tűnt fel, annyira örültem, hogy van mindkét színből, hogy nem is néztem meg az árát, blokkot meg már eldobtam. Ezen most nagyon meglepődtem :O
      Húú akkor tudhat valamit ez a bronzosító! :)

      Törlés
  5. Só cuccokat vettél. Az NYC bronzosítót én is meg akartam venni, de nem volt belőle. Máshova meg nem volt kedvem átmenni megnézni, így egy essence-t vettem meg.
    fashion-by-asu.blogspot.hu/2014/04/haul-glamour-napok-szerzemenyei.html

    VálaszTörlés
  6. Szuper dolgokat vettél, sok hasonlót, mint én, csak más árnyalatot. A NYC bronzosítót én is imádom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Te is nagyon szuper dolgokat szereztél be, látom Te is betáraztál a Color Tattoo-ból. :) Remélem nekem is beválik a bronzosító! :)

      Törlés
  7. Húú a NYC bronzosítóról és a Lovely palettáról én lemaradtam, de azt hiszem, hogyha a Rossmannban kicsit felélednek a hétvégi sokkból, akkor teszek egy körutat, hátha lesz még :)
    Jó dolgokat vettél amúgy!
    Az én szerzeményeim itt vannak: http://beforeaday.blogspot.hu/2014/04/glamour-napok-2014.html

    VálaszTörlés
  8. Köszi! Nekem is lesz még egy utam a jövő héten, púder kell és micellás víz. Egy darab nem volt a Rossmannban se a Garnier-es se L'oreal-os. Bízom benne, hogy feltöltötték a készletet. :)
    Te is nagyon jó dolgokat szereztél be! :)

    VálaszTörlés