2013. szeptember 16., hétfő

Könyvajánló 4.

Most az egyik legutóbbi könyvélményemet szeretném megosztani Veletek. Sosem rajongtam igazán a romantikus könyvekért, de az utóbbi időben sikerült elég sokat kiolvasnom.  Ez a példány egy hivatalos soproni utam során lett az enyém. Képes vagyok minden helyzetben, bármilyen városban megtalálni a könyvesboltot. Szóval volt a menetrend szerinti járatomig némi időm, így nem is volt kérdés hol fogom elütni a várakozás perceit. Szépen sorban elkezdtem nézegetni a polcokat és akkor megakadt a szemem ennek a könyvnek a borítóján. Mikor megláttam a címét na, mondom tuti valami csöpögős nyáltenger könyv, anélkül, hogy a hátoldalát elolvastam volna  vissza is raktam a helyére. Tettem egy kört, de valamiért nagyon birizgálta a fantáziámat, vissza is mentem ,elolvastam a fülszöveget és bele is lapozgattam. Végül úgy döntöttem megvásárolom. Már a haza vezető úton elkezdtem olvasni. Nagyon hamar belemerültem a történetbe. Annyira szimpatikusak és hétköznapiak a szereplők, még a főhős Ryan is mentes mindenféle sztárallűrtől. A lány Taryn szemszögéből követhetjük az eseményeket, az ő érzéseit ismerhetjük meg. Megtudhatjuk hogyan éli meg civilként a sztárvilággal járó felhajtást, a lesifotósok hadát, a rosszakarókat, a hisztérikus néha már beteges rajongókat. Összességében szerintem nagyon jó kis olvasmány, engem nagyon magával ragadott. :)


Taryn Mitchell kisvárosi lány, aki két lábbal áll a földön. Biztos kézzel vezeti a családi örökségként rámaradt sörözőt, a Mitchell's Pubot, jól érzi magát barátai társaságában, örömét leli az alkotó tevékenységekben. Élete nyugodt, békés, nem hiányzik belőle semmi. Vagy mégis? Ami a férfiakat illeti, Taryn több fájdalmas csalódás és egy balul sikerült eljegyzés után úgy dönt, többé nem teszi kockára a szívét. 
A csendes kisváros élete azonban egyik napról a másikra felfordul, amikor egy neves filmstúdió a városkát szemeli ki forgatási helyszínéül. Hamarosan megérkeznek a híres hollywoodi színészek, köztük a mindenki által rajongott sztár, a szőke, jóképű Ryan Christensen is. 
Ryan sosem akart sztár lenni. A felhajtást, a rajongói levelek özönét, a sikoltozó tömeget a háta közepére sem kívánja. Aznap reggel is csak sétálni akart egyet a városka utcáin, amikor a rajongók hada felfigyelt rá, és üldözőbe vette. Ryan menekülés közben egyenesen a Mitchell's Pub bejárata felé veszi az irányt…

Ti olvastátok a könyvet? Esetleg elolvasnátok?

4 megjegyzés:

 1. Jol hangzik:D En legutobb az Anna es a francia csokot olvastam, meg A soha hatarat, nagyon jok voltak, ezek is romantikusak, bar talan fiatalabb korosztaly, nekem bejott:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az Anna és a francia csókot olvastam én is még év elején, nagyon tetszett, a másik könyvet viszont nem ismerem, de utána nézek! :)

   Törlés
 2. Még nem, de a bevezető alapján nagyon bejön! :)

  VálaszTörlés