2015. december 6., vasárnap

Mikulás Gift Swap

Rami Mikulás alkalmából ismét egy Gift Swap-et hirdetett, amire természetesen én is jelentkeztem, mivel tavaly megfeledkezett rólam a Mikulás. :)
Én Nórát ajándékoztam meg, engem pedig Zsófi  lepett meg. Hatalmas örömet szerzett nekem, fantasztikus csomagot állított össze. Mikor csengetett a postás már akkor szemet szúrt, hogy mekkora dobozt tart a kezében. Miután letéptem a csomagolást már akkor egy csodás látvány fogadott, gyönyörű ez a doboz. A dobozba belepillantva leesett az állam. Annyira eltalált mindent Zsófi, annyira passzol hozzám minden. No, de lássuk  miket is  kaptam.
A gyertyának isteni  az illata, nem tudom körül írni, és nem is tudom mihez lehetne hasonlítani, nagyon kellemes. Jelenleg minden este ez ég nálam.
A trópusi mix is nagyon betalált, szeretem az ilyen csemegéket, mondjuk ezt most belesütöttem a banánkenyérbe. :)
Mennyire cuki már ez a hóemberes dísz is, tuti kiemelt helyen fog díszelegni a minifenyőmön. 
A legeslegesleges legnagyobb kedvencem ez a She vajas testvaj. Imádom, annyira finom illata van, mióta megkaptam csak ezt használom. Annyira gyorsan beszívódik és olyan puha tőle a bőröm. Kell belőle utánpótlás. Zsófi ha látod megsúdhatnád, hogy hol szerezted be! :)
Szintén még egy cukiság lapult a dobozban, egy csomag szívecskés körömreszelő formájában. Ez nagyon jól jött, jó ha van az ember lányánál ilyesmi, néhányat már bele is tettem a táskámba.
Végezetül pedig egy Essence kézkrém , ami szintén jól jött, mert mostanában rettenetesen kivan száradva a kezem. Ehhez a kiwis-csokishoz már volt is szerencsém. 
Zsófi még egy aranyos kis levéllel tette személyesebbé ezt a szuper meglepetést.
Nagyon-nagyon szépen köszönön Neked Zsófi!!! Tényleg nagyon megleptél, minden egyes darabnak őszintén örülök. Köszönöm! :)









Boldog Mikulást Mindenkinek! 
Nálatok már járt? 

12 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy tetszik :) A testvajat pedig vadászok és küldök nagyon szívesen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ismét, még mindig mosolyra húzodik a szám ha ránézek erre a csodás dobozra. :) Képzeld sikerült testvaj lelőhelyet találnom , de köszönöm, hogy felajánlottad! :)

      Törlés
  2. Szuper csomagot kaptál, minden annyira szép :)

    VálaszTörlés
  3. A doboz, hihetetlen szép! :) Nem semmi összeállítás! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, gyönyörű, dekornak már ki is tettem a szobámba, nagyon mutatós! :)

      Törlés
  4. Mennyire nagyon-nagyon jó már az a doboz :OO

    VálaszTörlés
  5. Zitu az a doboz....csodás. Azok az ajándékok is szépségesek amiket tőled kaptam. Nagyon köszönöm. Mindent imádok :) a bejegyzést itt találod: https://kissnchips.wordpress.com/2015/12/06/rami-mikulas-gift-swap/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látom a doboz mindenkit levett a lábáról. :) Nagyon-nagyon örülök, hogy tetszik minden! És annak is örülök, hogy rátláltam a blogodra, fantasztikus receptjeid vannak! ;)

      Törlés