2015. december 18., péntek

Blog Karácsony 2015


A Mikulás Gift Swap után Illus által megszervezett Blog Karácsonyra is jelentkeztem. Hát igen, nagyon szeretek ajándékozni, nézelődni, ötletelni, jó csomagolni annyira nem, mert nem tudok szépen, de a lényeg  nagyon- nagyon szeretek adni. Szóval mielőtt nagyon eltérnék a tárgytól, az idei évben én Reginát / Olcsit  ( csatornáját itt találjátok) ajándékoztam meg, akinek van egy tündéri kisfia, kis cukorfalat,  engem pedig Nina lepett meg. Nagyon szépen köszönöm , szuper kis csomagot sikerült összeraknod! :) Kellemes Ünnepeket Neked!
Nézzük mik is lapultak a Ninától kapott csomagomban.

Maybelline  Colorama 60 Second körömlakk (262) 

Tökéletes nyári szín. Évek óta nem volt már itthon csillagszóró, így legalább idén lesz egy kis szikrázás a fa körül. :) 

  
Balea Q10 Bőrfeszesítő ránctalanító maszk igénybevett bőrre

Szerencsére az én bőrőmnek nincs még szüksége ilyesmire, így Anyukámnak adtam, aki nagy örömmel el is használta már.Max Factor Wild Shadow Pots 20 Golden Amazon
Kellett már egy kis változatosság a szemfestékeim közé, soha nem volt még ilyen szín a birtokomban. De nagyon tetszik, a karácsonyi szokásos nude sminkbe bele fogom csempészni ezt az aranyat is.
 És még egy kis édesség is lapult a borítékban, ki ne szeretné az Oreos Milkát?


A többiek ajándékát itt nézhetitek meg. Kellemes hétvégét mindenkinek ! 
VAGY

3 megjegyzés:

  1. A körömlakknak csodás színe van :3 A képeknek pedig fantasztikus a hangulatuk az égők miatt :D Isteniek ezek az ajándékok :) Köszönöm, hogy részt vettél! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy megszervezted és részt vehettem benne! Kellemes ünnepeket! :)

      Törlés