2015. december 29., kedd

Christmas Moments 2015

Sokat gondolkoztam, hogy ezt a képes beszámolót közzé tegyem-e, ugyanis ez a személyesebb jellegű és az évvégi kedvenceim, a két legnépszerűtlenebb bejegyzéseim közé tartoznak. De úgy voltam vele, üsse kő, kiteszem ezt is, és a kedvencesre is sor kerül majd.
Hogy őszinte legyek az idei karácsony olyan semmilyen volt nekem. Semmi hangulatom nem volt, annyira az előkészületekből sem vettem ki a részemet, nem is nagyon dekoráltam, az ajándékokat is hamar lezavartam ( szerencsére mindenki nagyon örült mindennek, remélem őszinte is volt az öröm), idegesített a sok ember az üzletekben, a tülekedés, a döntésképtelen emberek, tényleg minden, nem tudom mi volt velem, pedig nagyon betudok zsongani ha karácsonyról van szó, de ez most elmaradt. Olyan hiányérzetem volt egész végig, mondjuk még most is van , és egyszerűen nem jövök rá, hogy miért érzem ezt. 
Persze volt jó oldala is, sok finomságot ettem, fantasztikus ajándékokat kaptam, ellátott a család és a barátok olvasni és színeznivalóval (ezekből hamarosan ajánló is lesz, mert imádom mindkettőt), ezeknek örölök a legesleges legjobban. Ebben a néhány napban szeretném kiélvezni őket míg van rá több időm.
Szilveszterre sem tervezek semmi különlegeset, egy kis Jóbarátok maratont, némi pogácsával. :)


















Nektek, hogy telt az ünnep?  Szilvseszterre mit terveztek?

12 megjegyzés:

  1. Nekem is hiányérzetem volt karácsonykor, úgyhogy nem vagy egyedül :D Amúgy furcsállom, hogy az emberek úton-útfélen a személyes bejegyzések hiányát említik, meg azt mondják, hogy akkor lesz népszerű egy blog, hogyha sok rajta az ilyesmi tartalom, ehhez képest azt veszem észre, hogy rettentő kevesen nézik meg őket...elég ellentmondásos a dolog.
    Örülök, hogy más is van, aki otthon, "unalmasan" tölti a szilvesztert...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, teljesen igazad van! Én is mindig örülök, hogy nem csak én vagyok ilyenkor az az otthon ülős fajta. :D

      Törlés
  2. Az összes könyvet, amit kaptál, már fenn volt a listámon :D!
    Nekem nem volt hiányérzetem, legjobban a készülődést élveztem! Az ajándékok nekem fontosak, imádok adni, és szerencsére idén is 2 óra alatt meg volt mindenki szíve vágya...éljen az internet :)!
    Szilveszter...na én azt nem szeretem! Kötelezően bulizzak? Minek? Egész évben bulizok :D! Úgyhogy nálam is itthon, kutya nyugtatással, Mr.Selfridge maratonnal, és virslivel fog telni :)
    Ui: Nagyon hangulatosak a képek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is fontos az ajándékozás, és jó ajándékozónak is tartom magam, sikerül mindig beletalálnom, de valahogy idén nem volt meg a hangulatom semmihez. :/ Nálaunk idén most nyugiba volt a kutyus, annyit nem is durrogtattak. Köszönöm ! :)

      Törlés
  3. Szilveszter az egyik leggázabb ünnep,az én álomszilveszterem egy nem zsúfolt uszi, ahol egész éjszaka lehet lubickolni és chill out zene szól :D Álom marad örökre...
    Én a személyes bejegyzésekkel úgy vagyok,hogy másokét szeretem olvasni, a sajátaimat visszaolvasni. Aki kevésbé sekélyes, azt érdekli szerintem, ráadásul nekem a távoli barátaim is mindig megnézik, így legalább jobban képben vannak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek, mondjuk én nem is tartom ünnepnek, nekem olyan mint egy átlagos nap, sokat nem hozok ki belőle. :D Én a sajátjaimat nem szeretem visszaolvasni nem mintha sok lenne, de mindig fenn akadok , hogy ezt komolyan képes voltam leírni!? :DD

      Törlés
  4. Nagyon hangulatosak és szépek a képek! Ahh, az a rengeteg könyv! *-* A szilveszter egyébként egyelőre úgy tűnik, valami hasonló lesz nekem is :) Sajnos párom dolgozik. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszöhöm! :) Nagyon örülök nekik, már el is kezdtem olvasni őket a színezés mellett. :)

      Törlés
  5. Csodás képek!
    Amúgy szerintem a meleg elveszi az ember kedvét a készülődéstől. Legalábbis nekem. Mire karácsony lett így nem éreztem én sem a szokásos izgalmat. Tavaly is meleg volt már még idén is. Jövőre Szibériába megyek...:)
    Hozzánk csak családbarátok jönnek. Majd jót társasozunk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Mondassz valamit Eleni, ha mész Szibériána szólj, szívesen társulok! :) Én is úgy szeretnék egy társasozós estét, nem sikerült még elcsábítanom senkit . :D

      Törlés
  6. De gyönyörű az a könyvkupac *.* És még mindig hihetetlenül hangulatosak a fotóid :)

    VálaszTörlés