2014. október 27., hétfő

F&F Home kívánságlista

Mostanában ha a Tesco-ba megyünk nagybevásárlásra első utan mindig az F&F Home részleg felé vezet. Nem tudom mi ez a lakáskiegészítő mánia ami rám jött, de   újabban előszerettel nézelődöm lakberendezési üzletekben, lapozgatok magazinokat és inspirálódom a neten. Most lelkesen csinosítgatom a kis kuckómat, már ki is néztem néhány dolgot amit szívesen elfogadnék.
Enyhe célzás a rohamléptekkel közelgő ünnepekre.:D

Itt megnézhetitek az összes újdonságot.











Nektek tetszenek az F&F home őszi-téli kiegészítői?

16 megjegyzés:

  1. A karácsonyi hangulat :) Mondjuk már kevesebb mint 60 nap van hátra :)

    VálaszTörlés
  2. Ritkán járok Tescoban, de olyankor én is oda megyek először :-) Múltkor tök jó kis konyharuhákat vettem nagyon olcsón, de tudnék még válogatni a kínálatból.

    VálaszTörlés
  3. Aha, a potpourri azonnal felkerült a kívánságlistámra, ma elvileg megyünk a tescoba, szóval mindenképp megnézem. Oké, lehet jobban járnék, ha saját kezűleg gyártanám, mert olcsóbban kijönnék, de így legalább (majdnem) egy életre szól (a diy arany porral bevont diót nem szívesen őrizgetném, mert porolna). Meg őszre és karácsonyra is tökéletes dísz, szóval gyorsan rábeszéltem magam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A potpurrit mindenképp szeertném én is, pedig sokáig ki nem állhattam. :D A szórólapon láttam egy karácsonyi /télit is "Winter Spice" a neve, gyönyörű pirosas dolgok vannak benne, meg kell majd néznem azt is magamban, az is elég csábítóan hangzik és néz ki .:D

      Törlés
  4. A kockás plédet már én is kinéztem magamnak, nagyon tetszett, hogy pihe-puha és természetesen a mintája is. Hétvégén betévedtünk a metroba és egy nagyon hasonlót találtam, akciósan 3200 Ft-ért tudtam elhozni. Egyet sajnálok, hogy hozzá illő párna nem volt. Ettől függetlenül érdemes ott is szétnézni, mert hasonló kiegészítőkből is elég széles volt a választék, nem beszéve a kockás és norvég mintás szobamamuszokról, amik szintén egy másodperc alatt levettek a lábamról :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kockás plédet mindenképp szeretnék, nagyon megtetszettek az utóbbi időben a kockás kiegészítők. Köszi a tippet, szétnézek majd a Metroban is! :)

      Törlés
  5. A potpourrit anyukám megvette, de alig van valami illata. Bár látványnak sem utolsó. :P A képkeret a legnagyobb kedvencem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a látvány tud kárpótolni. :D Nekem is annyira tetszik, nagyon mutatós ezzel a gyöngy díszítéssel. :)

      Törlés
  6. Pont ma voltam nézelődni, és minden home termékre 20% kedvezmény volt a tükör jött is velem haza, 1690 forintért, szerintem szuper :) Sajnos nem volt belőle túl sok, így lehet lemaradok az utolsó darabról, mert szerintem szuper karácsonyi ajándék lenne belőle. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megkell néznem, hogy az itteniben is van-e akcióva és ha igen akkor meddig. :D Tényleg jó áron jutottál hozzá, tényleg nagyon klassz karácsonyi ajándék lehet belőle, én nagyon tudnám díjazni, ha valaki meglepne eggyel. :D

      Törlés
  7. Ezek a kockás cuccok annyira csodásak! Egyre jobbak az F&F Home termékei, legalább ezek mindenki számára elérhetőek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is annyira bejönnek, mostanában annyira tetszenek a kockás holmik. Muszáj lesz valamit beszerznem. :D Egyetértek! :)

      Törlés