2014. október 3., péntek

Inspiráció- Kockás sál

Tavaly ősszel is már tervbe volt véve. hogy beszerezzek egy kockás sálat.  Idén is jött egy kattanás, ez jóval nagyobb mint a tavalyi. Szóval Panni fantasztikus outfit bejegyzése után döntöttem el, ha törik ha szakad, be kell szereznem egyet mert nem tudok élni nélküle. :D
Jelenleg nagy kockás sál vadászatban vagyok, eddig még nem jártam sikerrel. Mindenképp vastagabbat szeretnék amit télen is fogok tudni hordani, színügyileg pedig a pirosas beütésűek felé húz a szívem.
Ha esetleg tudtok valami jó lelőhelyet, akkor osszátok meg velem, nem lenne rossz a Glamour napokon lecsapni egy szép darabra! :)


(képek forrása: pinterest)
Nektek tetszenek a kockás sálak? 

12 megjegyzés:

 1. Imádom a kockás sálakat! :) A 2. képen lévő KELL!

  VálaszTörlés
 2. Nekem a Burberry-csíkosok a kedvenceim :)

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. Ugyan Panni! A szuper outfit-ed nélkül nem jöttem volna rá, mennyire is akarok egy kockás sálat. :DD

   Törlés
 4. Most én is ezekre vagyok ráállva :-) Úgy emlékszem, van otthon egy piros, skót kockás, hacsak a tesóm le nem nyúlta. Ha esetleg mégis, akkor egy sárga kockás anyagból akarok sálat varrni, de persze ha találok boltban is valami szuper darabot, azt sem hagyom ott :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó, hogy tudsz varrni, úgy szeretnék én is megtanulni. :)

   Törlés
 5. A negyedik képen látható teljes mértékben az én világom, elfogadnám szívesen, de amíg nem találok hasonlót, maradnak a kedvenc virágos és egyéb mintás kendők és sálak :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is úgy vagyok vele, hogy amíg nincs meg a tökéletes addig hordom azt ami van. :D

   Törlés