2014. július 4., péntek

Szülinapi meglepi- magamnak :))

Igen, negyed évszázados (kimondani is szörnyű) lettem a héten, amit eléggé nehezen viselek. Amúgy nem tudom mit lovagolok ezen annyit, mikor a kor csak egy szám nem? 

Annak ellenére, hogy nem vártam ezt a napot, mégis úgy gondoltam a 25 miatt igenis megérdemlek valami nagyobb dolgot, valami olyat amit régóta szeretnék. Hosszas gondolkodás, utánajárás után úgy döntöttem beruházok a Naked Basics palettára. Rengeteg videót, tesztet megnéztem és úgy érzem, hogy teljesen kifogom tudni használni ezt a palettát. Részletes bemutatásába nem mennék bele, szerintem így vagy úgy de mindenki ismeri. :)



A Balea mangós testpermetet már majdnem elhasználtam, igazából azt szerettem volna újra vásárolni, de megláttam, hogy az Alverde is előrukkolt kétféle permettel , gondoltam megnézem magamnak őket.  A narancsos citromfüves nem jött be, viszont ez az uborkás dinnyés annál inkább. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó tud lenni ez a kombináció.

Szentül megvoltam róla győződve, hogy ez a Olaz beauty fluid nem kapható itthon. Ezt a darabot a "szomszédainknál" a Bipa nevezetű drogériában szereztem be. Miután kint lecsaptam rá, utána rögtön szemközt nézett velem a Rossmann-ban is.

Szintén Bipa szerzemény ez az IQ Cosmetics primer. Még nem volt alkalmam, hogy kipróbáljam.

Tavaly karácsony óta tervezek egy újabb Yankee Candle vásárlást, ami valami miatt mindig tolódott . Elérkezettnek láttam az időt, hogy leadjak ismét  egy rendelést. Nagy vágyam volt egy üveggyertya, mindenképp kicsit szerettem volna, így első beruházásként az outlet kínálatában néztem körül. Ott sajnos nem volt túl nagy választék, így erre az üveggyertyára esett a választásom.
Égetni még nem égettem, olyan erdő illata van. ( Egyébként itthon azt hitték, hogy az illemhely illatosítására vettem, Apukám szerint olyan wc illatosító illata van. :) )

River Valley kis üveggyertya
Egy nyugodt séta a folyó mellett... a zsálya, a borostyán és a tölgy különleges keveréke.
Néhány tart is a virtuális kosaramban landolt. Még őket sem próbáltam ki, csak csomagoláson keresztül szaglásztam össze-vissza őket.

Lake Sunset
 Az aranyló napsugarak még utoljára megmártóznak a szinte mindig kék vízben, felidézve számunkra egy nyugodt, pézsmaillatú naplemente emlékét.

Pink Sands
Az élénk citrusok, édes virágok és a fűszeres vanília mesés keveréke egy egzotikus sziget atmoszféráját hozza el otthonába.
Strawberry Buttercream
A tejszínhabbal gazdagon borított mézédes eper különleges aromája.
Vanilla Cupcake
Vaníliás sütemény gazdag és krémes aromája egy csipetnyi citrommal és vajas cukorbevonattal.

Summer Scoop
A krémes, házi készítésű, gyümölcsös fagylalt ízletes aromája. Egy vagy két gombóccal?

Ti is megszoktátok magatokat lepni különböző alkalmakkor?
Kellemes hétvégét! :)

10 megjegyzés:

  1. Én nagyon felkészítettem magam a dinnyés-uborkásra, aztán amikor megszagoltam nem tetszett :(

    VálaszTörlés
  2. Először is boldog születésnapot! :) Nekem is a héten volt a szülinapom, én egy évvel megelőztelek, de tavaly pont ilyen pocsékul éreztem magam a negyed évszázad miatt :P A naked paletta szuper, na és ezek a tartok, isteni lehet az illatuk :) Nekem is van pár tart-om még itthon, amik elhasználásra várnak, utána ismét rendelek én is új illatokat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, viszont kívánom Neked is! :)) Igen így csomagoláson keresztül is nagyon finomak, főleg a Summer Scoop és a Pink Sand, mennyeiek. Ideje lenne élesben is bevetni őket. :)

      Törlés
  3. Én pedig a 3. X-et ünnepeltem, úgyhogy ne panaszkodjatok Csajok! ;)
    Én a Naked 2-t kaptam magamtól (vagyis még nem érkezett meg, de jövő héten nálam lesz)! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan? Simán letegadhatnál egy tizest! ;) Szuper ajándék az a paletta, nekem is nagyon tetszik! :))

      Törlés
  4. Én is meg szoktam magam lepni alkalmakkor, legutóbb épp a Paula's Choice natúr matt palettája volt a saját magam nagy ajándéka, de ugyanígy születésnap alkalmából lett az enyém az Urban Decay 15th Anniversary paletta is. Mostanában sok gyertyát is vásároltam, és jelentem, a RIver Valley egyáltalán nem wc-illatosító illatú! :-) Kellemes kis illatkombináció, úgyhogy szerintem jól döntöttél. A többi illatot is próbáltam a Vanilla Cupcake kivételével, így arról érdekelne majd a véleményed, hogy hogyan vált be :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alíg várom, hogy írj a PC palettáról, annyira tetszik! :) Igyekszem majd minél előbb sort keríteni a Vanilla Cupcake-re, olyan fincsi vaníliás illata van. :)

      Törlés
  5. Csodaszép palettát vettél :) Be kéne újítanom nekem is néhány YC tart-ot :) Én szeretem meglepni magam, de apropó nem mindig kell hozzá :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Most rendeltem, de már azon jár az agyam, hogy vajon mikor lesznek már elérhetőek az őszi YC tart-ok. :D
      Én most már próbálom aprópóhoz kötni a meglepijeimet, mert ha minden apróságért megjutalmaznám magamat csődbe mennék . :D

      Törlés