2014. május 5., hétfő

Tavasz TAG

Most, hogy kinézek az ablakon nem éppen a tavasz jut az eszembe. Szakad az eső, fúj a szél, letört ágak az úttesten mintha ősz lenne, pedig pár napja még kellemes 20fok volt és napsütés. Arra gondoltam, hogy a TAG kitöltésével egy picit visszatér a tavasz a szobámba. :)

1. Melyik a kedvenc tavaszi sminkterméked?
- Az idei tavasszal  Color Tattoo-k (35 On and on bronze, 65 Pink gold) berobbantak az életembe, nagyon megszerettem őket, a rúzsok is előtérbe kerültek (Catrice Ultimate Shine 250 Yes, we Can-dy ! , Essence 53 all about cupcake) és idén a rózsaszínes pirosítók felé húzok jobban.


2. Melyik a kedvenc tavaszi körömlakkod?
- Sokakhoz hasonlóan ilyenkor én is előáson a fiókom mélyéről a pasztell-cukorka színeket.

3. Kedvenc tavaszi virág?
- Tulipán

4. Hordasz tavasszal napszemüveget?
-  Nem nyáron sem hordok, max a fejem tetején, hogy hátra fogja a hajamat, de a szememen nem bírom elviselni.


5. Miben változik az öltözködésed tavasszal?
- A vastag ruhák helyét átveszik a vékonyabb, szellős darabok, a bélelt csizma helyét a torna és a balerina cipő, a színesebb kiegészítők is előkerülnek (sálak, ékszerek, táska.) 

6. Tavasszal eszel fagyit?
- Igen, imádom és a jégkrémet is, életem végig elélnék rajtuk. Mondjuk ha megkívánom akkor télen is szoktam enni. 

7. Kedvenc tavaszi illat?
- Nagyon szeretem az eső utáni illatot mikor keveredik a földével, a virágok illatát, főleg az orgonáét és a frissen nyírt gyepét.

8. Milyen a tavasz ott, ahol élsz?
- Szép mint mindenhol, zöld övezetben lakom, sok fánk és virágunk van, élvezem mikor nyílni kezdenek.

9. Mit szeretsz a tavaszban?
- Legjobban a virágokat, tényleg szeretek bennük gyönyörködni, szeretem, hogy kint olvashatok a szabadban, szeretek kiülni a közeli parkba vagy a folyópartra és csak lenni ott.

10. Tavaszi nagytakarító vagy?
- Igen, nagy lomtalanítást szoktam végezni ebben az iőszakban.



11. Tervek a tavaszra?
- Az egyik az, hogy  szeretném bejárni a környék összes arborétumát és tervezünk egy Fertő parti biciklis kirándulást is. 

(képek forrása: weheratit)
Ha van kedvetek töltsétek ki Ti is!
Kellemes hetet és sok szerencsét az érettségizőknek! :)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszettek a válaszaid, az arborétumos dolgot most én is elhatároztam, mert a bátyámék voltak a Jeli Arborétumban, és mutattak képeket, hát valami eszméletlen :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Katy! Örülök, hogy tetszenek! :) Egyszer voltam még csak a Jeli arborétumban, lenyűgöző az egész, valami mesés. Idén szeretnék mindenképp a rododendron virágzásakor eljutni. Mindenki azt mondja akkor a legszebb! :)

      Törlés
  2. Az eső utáni illatot én is imádom, és ahogy leírtad, valahogy rögtön éreztem is az orromban az eső áztatta föld illatát! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs is annál jobb. :) Ma reggel is arra ébredtem, olyan jó volt kint állni az udvaron és egy jó nagyot beleszippantani a felfrissült levegőbe. :)

      Törlés