2013. december 8., vasárnap

Haul

Ha jól emlékszem nyáron volt az utolsó haul bejegyzés itt a blogon, mindig tervezgettem, hogy írok, de sosem jutottam el addig. Ezt a mostani bejegyzést is már hetek óta tervezgetem, valami miatt mindig tologattam az elkészítését. Igazából az elmúlt hónapok vásárlásaiból, online rendeléseiből szerettem volna egy giga zsákmányos post-ot, de nem tudtam mindent összeszedni már, úgyhogy inkább az utóbbi néhány hét vásárlásainak az eredményét mutatom most meg Nektek. :)

A körömlakkokra továbbra sem tudok nemet mondani, mindhárom lakkba egy pillanat alatt beleszerettem. OPI régóta a szívem vágya volt, a Pixiboxban volt egy 20%-os Mülleres kupon, eldöntöttem ,hogy most vagy soha, lecsapok egy darabra, hosszas nézelődés után erre a lilás színre esett a választásom. Az OPI pulttól nem messze akadt meg a szemem a Sally Hansen lakkokon, megálltam ott is körülnézni,  egyből szemközt néztem ezzel a Fuzzy Coat lakkal, annyira haza akart velem jönni, nem tehettem meg vele, hogy otthagyom.:) A NYC lakkal pedig karácsonykor lesznek terveim, nagyon kis szép.

Alig vártam már,hogy itt is kikerüljön ez a karácsonyi Essence trendkiadás, mindenképp szerettem volna lecsapni erre a lakkra és a körömdíszekre. Olyan boldog voltam mikor megláttam a DM-ben, mondjuk pár percig gyönyörködtem ez egész display-ben, olyan kis cuki az egész.
 Mikor a kezem ügyébe kerül ez a lakk, kb. olyan vagyok mint egy kisgyerek, nem bírom megállni, hogy ne rázzam fel. :))
DM pontok terén olyan vagyok mint egy szorgos kis hangya, gyűjtöm, gyűjtöm, gyűjtöm őket, de max egy évben egyszer vagy kétszer ha beváltom valamire.Kiszúrtam ezt a szakácskönyvet és a naptárat, gondoltam miért is ne, ezeknek is hasznát tudom venni, így 100 pontért enyém lett a könyv, és 75-ért pedig a 2014-es naptár.
Szintén DM-es szerzemény ez a karácsonyi díszítőszalag, az idei csomagolásomat ezzel (is) szeretném majd feldobni.
Nem szeretem ,hogy a DM-től pár méterre van a Rossmann, mert így kénytelen vagyok előtte elmenni, legtöbbször oda is bemegyek körülnézni, hátha látok valamit.  Múltkor a  DM-ből való kijövetelem után jutott eszembe, hogy elfelejtettem a Labellot, visszamenni nem akartam, így kötöttem ki a Rossmannban. Direkt nem is mentem körbe, nehogy elcsábuljak, céltudatosan az ajakápolók felé vettem az irányt. Annyira nem is néztem körül lekaptam a szokásos Labellomat, amit sikerült leejtenem, mikor lehajoltam akkor láttam meg ezt a Coca- Cola-s ajakáplót. Úgy felpattantak a szemeim, 2mp alatt a kosaramban találta magát, nagyon régóta szerettem volna kipróbálni.
Igen! Engem is elcsábított, rabul ejtett, szerelembe hajszolt a Yankee Candle. Ezek az illatok... Mennyeiek, életem végéig szaglásznám őket, főleg a Christmas Memories-t. Tökéletes karácsonyi illat.
Némi ruhaneműre is sikerült szert tennem, nem is olyan rég említettem, hogy teljesen rákattantam a szoknyákra, azóta sem lankadt az irántuk való érdeklődéseim. Ez a fekete fehér csíkos egy igazi, jó meleg, kívül- belül, pihe-puha darab. A fagyok előtti időszakra szereztem be ezt a kötött fülvédőt(C&A), nagyon megszerettem, viszont már elhagytam mert a hajnali illetve a késő esti órákban már nagyon fázik a fejem, és inkább sapkát húzok rá. Végül pedig az utolsó szerzeményem ez a szegecsekkel díszített kardigán, amire szintén a C&A-ban bukkantam rá.
Ti vásároltatok mostanában valamit? Ha igen, mit? :)

14 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Egyetértek! Mondjuk még nem próbáltam ki, de ha már az üvegben ilyen csodás, akkor felkenve sem érhet akkora csalódás. :D

      Törlés
  2. A NYC lakkot felkenve is!!! :))
    xx

    www.stylelounge.me

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha kipróbáltam ( és persze ha sikerült elfogadhatót alkotnom) megmutatom :DD

      Törlés
  3. Az NYC lakkot én is megnézném manikűrben! :-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon klassz szerzemények, az essence lakknak én se tudnék ellenállni..:D Az ajakápolót pedig én is régóta ki szeretném próbálni, és amúgy.. lehet, hogy hülye kérdés, de.. tényleg coca cola-s íze van?:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Ez meg hülyén fog most hangzani, "megkóstoltam", nem tudom eldönteni, hogy van-e íze vagy csak az illata olyan intenzív, hogy a számban is azt érzem. :DDD

      Törlés
  5. Jujjjjjjj itteni DMbe sosincs ilyen jó essence, még karácsonyi cumi sem :( áááááááá
    Körömlakkokra kíváncsi lennék felkenve :D

    Én is megszállott tél is szoknyás lettem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet van a Rossmannokban vagy a Müllerekben is ez a trend kiadás. Majd igyekszem a lakkok bemutatásásval is, sajna még egyiket sem tudtam kipróbálni. :(

      Törlés
  6. Nagyon édesek a körömdíszek! A pulcsi is szuper darab!

    VálaszTörlés
  7. Szuper szerzemények! Aww, mennyi YC tart, hogy tetszenek? *.* Az essence körömdíszétől én is odáig vagyok, de eddig még visszafogtam magam. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Imádom mindet, de a két legkedvencebb a Christmas Memories és a Snowflak e Cookies. Sajnos én nem tudtam ellenállni a csáíbtásnak, az első adandó alkalommal bűnbe estem. . Remélem, majd sikerül valami jópofa manikűrt összehoznom karácsonyra. :DD

      Törlés