2013. június 28., péntek

Készlet feltöltés

Az utóbbi pár hetem minden tekintetben elég húzósra sikeredett, és azt hiszem java még csak most jön...
Na, de ez mellékes. Szóval teljesen kifogytam már mindenféle kence-ficémből, mondjuk annak örülök, hogy végre egy csomó felhalmozott dolgot is sikerült eltüntetnem a polcaimról. A megüresedett dolgok helyére most sikerült pár újdonságot is beszereznem, amiket eddig még nem próbáltam.
Régóta nézegettem már a Toni&Guy termékeket, de drágállottam őket így sosem vettem ezek közül semmit.  A pénztárnál megpillantottam az akciós polcot, gondoltam körbenézek ott is, hátha találok valamit. És ott pillantottam meg ezt a hajformázó spray gélt, fél áron is volt, gondoltam egy próbát meg ér, teljes áron úgy sem hoztam volna el.

Erre a Nivea zuhanyzás közbeni testápolóra is ácsingóztam már egy ideje. Mindig úgy vagyok a testápolókkal, hogy ha veszek egyet akkor az elején  teljesen bezsongok, szagolgatom össze- vissza, az elején becsületesen, lelkesen használom minden nap, aztán egy idő után alább hagy a lelkesedésem. Remélem ezzel nem így leszek.

Hát igen, ismét egy lakk...Nem tudok mit hozzá fűzni. :)

2 hete mikor berobbant az a nagy kánikula akkor döntöttem el  beszerzek egy testpermetet, hogy  napközben vagy ha úton vagyok kicsit felfrissítsem magamat vele. Pont volt itthon egy Avon katalógus, gondoltam akkor választok onnan egyet. Erre a Riviera Goddess-re esett a választásom, utólag kicsit már bánom, hogy nem valami könnyedebb gyümölcsös illatot választottam, ennek kissé erős az illata legalábbis nekem, nagy melegben nem annyira kellemes. De a mostani hűvösebb időben azért  elfújkálom magamra.
Az a testpermet mellett ezt a fülbevalót rendeltem még, nagyon nagyon tetszik, annyira szép!
Tesóm szavaival élve "Pont megy a szeplős fejedhez" .

Ez a csoda fésű is régi vágyálmom volt. Annyi jót olvastam már róla, mindenképp akartam egyet.
A kedvenc üzletembe is betértem a Bomb Cosmetisc-be, imádok ide járni, annyira szép és illatos minden, hogy na. A neten már előre kinéztem ezt a két sampont, eredetileg 3 akartam, de a Sörény szelidítőből nem volt, így a Légy merész(szantálfa és vetiver) és a Lila szenvedély(levendula, rozmaring, erdei fenyő) fantázia nevet viselő samponok tulajdonosa lettem.

Ti miket vásároltatok mostanában? Próbáltátok ezek közül valamelyik terméket?

14 megjegyzés:

  1. A fülbevaló csodaszép, a tangle teezert még nem is láttam ilyen verzióban, irtó cuki :) Én is most várok egy Avonos pakkot, jobbára lakkokat és rúzsokat rendelgettem, ezekkel sosem tudok betelni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon bejön a Tangle Teezer cuki verziója, mikor megláttam, oda voltam érte:D Lakkokkal én sem, rúzsokkal meg hadi lábon állok:D

      Törlés
  2. nagyon tetszik minden! :) én mostanában nem vásároltam túl sok dolgot, de befutott 3 körömlakk, 2 hajápoló, 2 rúzs és egy napozáshoz használatos ajakápoló is. hamarosan költözök, nyertem is ezt-azt mostanában, úgyhogy összejöttek a dolgok most :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!:) Tényleg összejöttek Nálad a dolgok, szerencsére a jók. :)

      Törlés
  3. nagyon tetszik az a fülbevaló! én hasonlót szeretnék csak nyakláncban. :)
    mostanság inkább ruhákat vásároltam, ha valami kozmetikai terméket, akkor körömlakkot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyakláncot szeretnék én is már nagyon régóta, volt is a katalógusban, akkor nem rendeltem meg, most meg egy ideje már nem láttam egyik katalógusban sem:(
      Ruhákat vásároltam én is a leárazásokon, kozmetikai termékeknél pedig próbálom vissza fogni magamat:D

      Törlés
  4. uuu az a fülbevaló nagyon jó! :) meg persze a többi szerzeményed is:)

    VálaszTörlés
  5. A Shaun The Sheep-es fésűn behaltam, nekem is kell, kell, kell! *.* :DD

    VálaszTörlés
  6. Szia! :)
    Megkérdezhetem, hogy a Tangle teezert hol vetted vagy honnan rendelted?
    Előre is köszi a választ!

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Az iparfumeria.-ról rendeltem, többféle változata is van fent az oldalon. Nem vagyok benne biztos, de úgy tudom a Müllerekben is lehet kapni! :)

    VálaszTörlés