2012. július 27., péntek

Tetkó

Egyszer már írtam róla(itt),hogy szeretnék tetkót a csuklómra. Azóta már kicsit változott a terv, elsősorban a munka miatt, most a lábfejem az új kiszemelt terület. Mindenképp valami szöveget szeretnék szép betűkkel(a szöveget illetően sokféle variáció van a fejemben,de még nem döntöttem el,hogy melyik legyen) , madarakkal vagy tollakkal.Minél előbb szeretném már megvalósítani ezt a tervemet,Karácsonyt tűztem ki végső célul:D
(képek:tumblr)
Nektek van tetkótok?Hol és mi?Vagy szeretnétek?Mit és hova?

8 megjegyzés:

  1. Én is a csuklómra szeretnék, de ugyanúgy munka miatt nem lehet. Amúgy gyönyörű betűkkel szerettem volna magamra tetováltatni a "Hope" szócskát.:)

    VálaszTörlés
  2. Nem hoznak lázba a tetoválások, de a let it be és a tollas nagyon tetszik :-)

    VálaszTörlés
  3. nekem a csuklómon van és elvileg ügyvéd leszek, úgyhogy lehet annyira nem ajánlatos ez sem, de bármikor el tudom takarni az órámmal vagy karkötőkkel :)

    VálaszTörlés
  4. Szépek! Nekem is a lábfejemen van. Fontos, hogy jól válaszd ki, hogy ki tetovál, akinél én csináltattam rá akart beszélni, hogy töltsük ki, legyen színes meg ilyenek. Igazából nem vagyok teljesen elégedett az enyémmel, mert nagyobb is lett az elképzelésnél, nem sokkal, de itt nincs javítási lehetőség. Ne hagyd magad rábeszélni semmire! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,az az elsődleges,hogy a legjobb tetoválót találjam meg.Több ismerősömnek is van,ők ajánlottak tetoválókat,láttam a munkáikat is,és ha ők megvoltak elégedve velük akkor,bátrabban megyek hozzájuk én is.Ááá semmiképp nem,fogom hagyni magamat rábeszélni,ha törik,ha szakad kitartok az elképzelésem mellett:))

      Törlés
  5. nagyon tetszik az összes! szép karácsonyi ajándék lenne :) ahogy Karin is írta, bármikor el tudod takarni a csuklódon is, ha Neked ott tetszik, akkor szerintem oda is csináltasd meg, egyébként meg nagyon sok embernek van, akiknek egyébként a munkahelyén nem annyira támogatják, mondjuk akármelyik hatóságnál. úgyhogy hajrá! :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem már van két tetkóm, egy a bal csuklómon, egy pedig a jobb csípőmnél. De pont a lábfejemre tervezem a következőt, nagyon inspirálóak ezek a képek! :)

    VálaszTörlés