2012. június 22., péntek

Inspiration 2.

Ritkán szoktam feltűzni a hajamat,egyszerűen nem szeretem , de ebben a nagy melegben muszáj mert megsülök.Gyűjtöttem pár inspiráló képet,hogy azért változatosan legyen a feltűzött frizurám:)
Ti, hogy szoktátok hordani ilyen melegben a hajatokat?Hogy tűzitek fel?
(képek: tumblr,wehartit)

12 megjegyzés:

  1. a hátsó alulról fonások nagyon tetszenek :))

    VálaszTörlés
  2. Olyan cukik! De én olyan béna vagyok frizurákból....

    VálaszTörlés
  3. Mind nagyon ötletes, jó kis összeállítást készítettél! :)
    Én a nagy melegben úgy szoktam, hogy összefogom a hajam mintha az egy csurit akarnék, csak jól megtekerem és a végét aládugom a többinek majd egy nagy francia csattal letűzöm. Egyébként a sima parketta fonást mostanában tanultam meg én is...

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik ez az összeállítás :)

    VálaszTörlés
  5. Én legjobban azt szeretem, amikor zoknival megcsinálok egy egyszerű kontyot, a többi részt meg összefonom és körétekerem. Az egyik képen itt láttam is olyat.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na azt a zoknis módszert még nem próbáltam ki,de ami késik...:)

      Törlés
  6. a tarkón fonott vagy h hívják kontyos verzió nagyon tetszik már régóta de vhogy sosem sikerült megcsinálnom, nem lesz szép, meg olyan csak mintha kócos lennék:S:D pedig annyira jó:))

    VálaszTörlés
  7. Szuper kis összeállítás :) Én mostanában csak befonom a copfom, aztán feltekerem a buksimra, megtűzöm és kész :) Ha fel akarom dobni akkor általában masnival rögzítem :) Van is róla egy bejegyzésem: paintyourself.blogspot.com

    VálaszTörlés