2011. május 14., szombat

Finom:)

Epres túróhab
Hozzávalók:
-25dkg túró
-40dkg eper
-4ek porcukor(ízlés szerint lehet akár többet vagy kevesebbet tenni belőle)
-2dl tejszín
-1 tasak vaníliás cukor
Az epret megmossuk leszárítjuk.A túrót villával összetörjük,2ek tejszínnel,a porcukorral és a vaníliás cukorral összekeverjük.A többi tejszínt habbá verjük,majd beleforgatjuk a túróba.Üveg kehelybe vagy pohárba,darabokra vágott epret rakunk,majd egy sor túrókrémet,ismét epret,utána krémet.A tetejét tejszínhabbal,eperszemekkel(én csokiba is mártottam)díszíthetjük.
Egyszerű,gyors és nagyon finom!!!:)(Míg tart az eperszezon,többször is megfogom csinálni,kedvenc lett.)

3 megjegyzés: