2016. február 8., hétfő

Tavaszváró nyereményjáték

Egy ideje már terveztem egy újabb nyereményjátékot a blogon, mivel a nyáron a blogszülinapon volt az utolsó. Aztán valamiért mindig halogattam a dolgot vagy eltoltam. A mostaninak igazából nincs is apropója, először arra gondoltam, hogy legyen egy Valentin napi játék.  Most, hogy írom a bejegyzést beugrott, hogy legyen ez egy Tavaszváró nyereményjáték. Nem is értem miért akarok minden áron valami nevet adni neki, de most nem szabadulok a gondolattól, hogy ez bizony egy Tavaszváró játék lesz. :D 
Remélem tetszenek a termékek amiket összeválogattam! :)

Részvételi szabályok:
- írd meg kommentben milyen néven követsz
- írd meg, hogy miért várod a tavaszt, mit szeretsz benne, esetleg ha van valami terved amit szeretnél megvalósítani

Jelentkezési hatáidő : február 29. éjfél

  Nyeremény:
- Lovely Classic nude make up kit
- Catrice Pure Brillants Colour Ajakbalzsam
- Essence The Darks körömlakk 17 indigo to go
- Balea arctisztító olaj

Sok szerencsét! :)






 Kellemes hetet Mindenkinek! 







26 megjegyzés:

  1. Jelentkezem :)
    theodora néven követlek, a tavaszban a legjobban a melegedő időt, a finom virágillatokat, és a ruhatáram frissítését szeretem a legjobban :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Zitu! :)
    Ferkó Petra néven vagyok feliratkozva a blogodra, és azért várom a tavaszt, mert végre melegszik az idő, egyre tovább van világos, és jobb kedvem is van, mert elmúlik ez a hideg, borongós időjárás, valamint elkezdenek majd virágozni az orgonabokrok, imádom az illatát! Szeretnék végre egy jó állást találni, és talán fodrászhoz is elmegyek, hogy egy szintbe vágassam a hajam (jelenleg bob fazonú).
    Köszönöm a lehetőséget! :) <3

    VálaszTörlés
  3. Szia! Szeretnék jelentkezni. :)
    Andrea Pásztor néven követem a blogodat.
    Nekem a tavasz a kedvenc évszakom, imádom a napsütést, a kellemes időt, madarak csicsergését és virágzó fákat, növényeket, gyönyörűek és illatosak. Minden felébred, unalmas már ez a szürkeség.
    Köszi a lehetőséget. :)

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    bogyoo néven követlek, a tavaszt a napsütés és a tulipánok miatt várom :)

    VálaszTörlés
  5. Szia!

    Szeretnék jelentkezni, Ciiska néven iratkoztam fel még régebben.
    A tavaszt a szép idő, a friss tavaszi illat, a természet színei, és nem utolsó sorban a születésnapom miatt várom a leginkább :)

    Köszönöm szépen a lehetőséget, szép hetet kívánok! :)

    VálaszTörlés
  6. Szia! :)
    DalmaStark néven követlek és amiért a legjobban várom a tavaszt az az, hogy végre levehetem a télikabátot és élvezhetem a napsütést. :)
    Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Flóra néven követlek és én is várom a tavaszt egyrészt azért mert már hiányzik a napi sok órás napsütés, másrészt pedig jó lenne kirándulni menni, virágokat és madarakat lesni :) Biológus lévén remélem sok terepen töltött óra vár rám idén tavasszal. :)
    Köszönöm a lehetőséget a játékra, jó kis dolgokat válogattál össze, ez a baleás arcolaj bizgatja egy ideje a fantáziám!

    VálaszTörlés
  8. Szia! :D
    Noémi Szilágyi néven követlek.
    A tavaszt azért várom leginkább, mert ilyenkor olyan szép idő van, hogy ennek hatására a hangulatunk is megújul, sokkal jobb lesz, mindenki boldogabb és ezáltal te magad is. :)

    VálaszTörlés
  9. Szia! :)

    Patera Kamilla néven követlek :) A tavaszban az a jó, hogy végre nem fogok tök sötétben hazamenni akkor sem, hogyha későig vannak óráim, mert ősszel baromi lehangoló volt már négykor is úgy bent ülni, hogy kint apokalipszis hangulatok uralkodtak :D

    VálaszTörlés
  10. Szia! addry néven követem a blogod. Azért várom a tavaszt, mert nem szeretem a hideget, viszont a ballonkabátos időt imádom :) A madárcsicsergések, napsütés és a fák virágzása sem hátrány :) Terveim közt szerepel: megtanulni normálisan főzni, tornázni és munkát találni.

    VálaszTörlés
  11. Szia. Krisztina Redák néven követlek.
    Végre kisüt a nap , rügyeznek a fák , virágok , felébred a természet a szörnyű hideg után!
    Köszi a lehetőséget ! Szép hetet.

    VálaszTörlés
  12. Szia.Nixon neven vagyok feliratkozva.Tavaszi nagy tervek kozt egy uj suli elkezdese szerepel.A tavaszban azt szeretem legjobban hogy eleg egy blezer a nagykabat helyett:) Koszonom a lehetoseget!

    VálaszTörlés
  13. Szia! Ciklon Szőke néven követlek :) Miért várom a tavaszt? Mert utálom a téli kabátom, szeretnék már balerinacipőt hordani és a friss levegőn futni :)!

    VálaszTörlés
  14. Szia! Nikxa néven vagyok feliratkozva. Én mindig nagyon várom a tavaszt, mert jó látni,hogy ébredezik a természet és azért is szép ez az évszak,mert ilyenkor van a születésnapom! :) Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  15. Szia!

    Turcsek Gabriella néven vagyok feliratkozód.

    A tavaszban legjobban az egyre fokozódó napsütést, a madarak csicsergését, a sok kirándulást szeretem. Tervben van egy sport- és gyógymasszőri képzés elkezdése.

    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  16. Szia! :)

    Nóra Földvárszki néven vagyok felirtkozva.
    A tavaszban az új lehetőségeket, az egyre jobb időt. Idén azt várom, hogy újra iskolapadba ülhetek! :)

    Köszönjük a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  17. Köszi a játékot!

    Moon Angel néven követlek.
    A tavaszban a napsütést, a jó időt és a természet szépségeit várom. No meg, hogy ismét járhassak futni és kertészkedhessek. :D

    VálaszTörlés
  18. Szia! :) Én is szeretnék részt venni a játékban :)
    sildi néven követlek, és borzasztóan várom a tavaszt. Ilyenkor mindig új életre kel a természet, és esküszöm, ennek érezni lehet az illatát a levegőben! Nincs is szebb dolog az élet körforgásánál, hiszen ebbe az ember nem szólhat bele, a természet pedig nagyon tudja a dolgát :D
    A barátommal tavasszal van az évfordulónk, és szeretnénk elmenni valahova kikapcsolódni, úgyhogy emiatt is jöhetne már a tavasz :)

    VálaszTörlés
  19. Köszönjük a játékot Zitu! :) Panni (Panka's beauty) néven követlek.
    Jaj, annyi mindent várok már! Tervezek egy kisebb bécsi kiruccanást majd az évszak közepén, amikor csak bőrdzsekit, s tornacipőt kell felvenni majd, s fotózgathatok a városban. Mindent várok benne! :)

    VálaszTörlés
  20. Szia! Bidzso75 néven követlek. Nekem a tavasz a kedvenc évszakom. Szeretem, ahogy kizöldül a természet.
    Köszönöm a játékot!

    VálaszTörlés
  21. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra. :)
    A blogot rone2122 néven követem.
    Egyértelműen a tavasz a kedvenc évszakom, leginkább azért mert akkor van a szülinapom. :)Várom már a kellemes időt a virágzó fákat, nagy kirándulásokat. :)

    Köszi a lehetőséget. :)

    VálaszTörlés
  22. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  23. Szia!
    Micike néven iratkoztam fel rád, és szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra. Már nagyon várom a tavaszt, mert akkor végre jó idő lesz és levethetjük a téli vastag bundát és fáradságot. Én imádok kirándulni, vagy csak szimplán a szabadban csavarogni, és azt tavasszal a legjobb. Ez a kedvenc évszakom, többek között azért, mert nekem is akkor van a születésnapom. Mikor az idő jobbra fordul majd, szeretnék elkezdeni sportolni is. Köszönöm a lehetőséget, és sok szerencsét mindenkinek!
    Sziasztok!:)

    VálaszTörlés
  24. Szia!
    Szandra néven iratkoztam fel a blogodra. :)
    Nagyon várom a tavaszt, mert olyankor minden olyan más lesz, megváltozik a légkör, egy kicsit mindenki felfrissül a hideg téli hónapok után, sokkal üdébb lesz a hangulat. Na meg persze elkezdhetem hordani a bőrdzsekim! :D :)

    VálaszTörlés
  25. Szia! Parlandorka13 néven követlek. :)
    A tavaszt a napsütés miatt várom, és mert lassan itt a méregtelenítés időszaka.

    VálaszTörlés
  26. Szia. Jelentkeznék.
    Neon Rider( Jankó Ibolya, néven követlek), a tavasz számomra a megújulás kezdete, a céljaim kitűzésének kezdete,amiket az adott évben szeretnék megvalósítani:)

    VálaszTörlés