2015. november 28., szombat

Novemberi szerzemények

Novemberben sem bonyolódtam nagyobb vásárlásokba , a Joy napokat is kihagytam. A pénztárcám nagyon hálás, hogy mostanában nem shoppingolok annyit. Azt nem mondhatnám, hogy csak a legszükségesebbeket szereztem be, de úgy érzem semmi haszontalan dologra nem költöttem ebben a hónapban.

Muszáj volt nekem is megszaglásznom az új Balea téli limitált kiadását. Mindkettő nagyon tetszik, talán a málnás - ibolyás egy hangyányival jobban. 




A Rossmannban mindenképp szerettem volna lecsapni erre az Isana téli folyékony szappanra. Annyira finom ez a vanília karamell kombináció. Mondjuk a karamell a dominánsabb benne, legalábbis az én orromnak. Nagy bánatomra utántöltőt nem láttam belőle.

Természetesen nekem is ki kellett próbálnom az új Balea micellás vizet, igaz a Garnierből még van, de az most egy picti parkolópályára kerül és ezzel teszem egy próbát. Remélem lesz olyan jó mint az elődje.




 Egy német beauty vloggernél láttam ezt a pattanás leszárító tapaszt. Ő az egekig  dícsérte, hát kíváncsi vagyok, felavatni még nem tudtam, mert  (szerencsére) nem jelent meg semmi csúnyaság az arcomon. 

Végre az itteni Rossmann-ban is van Rival de Loop Young. Igaz, csak pár termék, lakkok, rúzsok, szemhéjpúderek. Ezek is egy polc egyik sarkába vannak eldugva. Míg sorban álltam a pénztárnál akkor vettem észre. Gyorsan meg is néztem milyen lakkok vannak, úgy megörültem mikor ezt megláttam. Különböző blogokon már szemeztem vele, olyan gyönyörű. :)





Szerettem volna néhány új arcra való ecsetet is a készletembe. Sokáig Katy videójában látott Nanshy készletre fájt a fogam, aztán megláttam ezt a bh Cosmteics szettet és emellett döntöttem. Élesben még nem vettem be őket,  első benyomásra nagyon puhák, kézre is állnak.








 Ha már jön a tél és a karácsony, akkor időszerű volt leadnom egy YC rendelést, persze ajándékba is szánok néhány darabot. Mindenképp az új illatokra pályáztam. Atya ég, isteni mindegyik. Komolyan mikor kinyitottam a dobozt majdnem hanyatt vágtam magam, micsoda illat orgia fogadott. Még nem próbáltam ki egyiket sem, majd közvetlen az ünnepek előtt tervezem bevetni őket, mondjuk nem biztos, hogy ki is fogom bírni addig :) Szóval fólián keresztül már most nagy kedvenc a Cranberry Ice, a Berry Triffe és a Winter Glow. 
Egyébként Anna is írt a legutóbbi YC rendeléséről és Ő tökéletesen körül írja az illatokat itt eltudjátok olvasni. 



Még egy diffúzer is landolt a virtuális kosaramban, a Sparkling Snow-ra esett a választásom. Már használatban is van, nagyon kellemes, friss, fenyő illat. Mellesleg az üvege is nagyon mutatós, tökéletes illik az ünnepi dekorhoz. 



 Nem múlhat el szerzeményes bejegyzés könyvek nélkül. Ezúttal két karácsonyi történetet szereztem be. Remélem merghozzák a karácsonyi hangulatot. :)




Ti miket szereztetek be novemberben?

4 megjegyzés:

  1. Pont ezt a két könyvet néztem ki erre a decemberre :) A diffúzer nekem még fel se tűnt, pedig milyen szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Hóvarázst már majdnem kiolvastam, nagyon kis aranyos történet, tényleg téli hangulatot varázsol az ember köré. :) Ugye? Sajna leejtettem, az üveg elég masszív nem tört el, viszont a folyadék fele kárba ment. :(

      Törlés
  2. A Hóvarázst most fejeztem be :) Igazi "téli szünetre", vagyis inkább szabadságra való kedves történet :)! Az Isana folyékony szappan must have nekem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok nincs hátra a Hóvarázsból, nagyon tetszik, csak úgy olvastatja magát. :) Iszeni ez az Isana szappan, valahogy kell szereznem belőle utántöltőt vagy tusfürdőt. :)

      Törlés