2015. október 10., szombat

Glamour napok 2015 Ősz

Igaz egy hete volt a szeptemberi szerzeményes bejegyzés, és most ismét egy ilyennel jelentkezem.  Ez most  egyben az októberi szerzeményeimet is tartalmazza,  mert ebben a hónapban már nem tervezek semmilyen nagyobb vásárlást.
Mondanom sem kell, hogy most a Glamour napokon beszerzett dolgaimat mutatom meg Nektek.
Idén is céltudatosan indultam neki a kuponos napoknak, előre elterveztem miket fogok venni, listát írtam, csak azokat a kuponokat vittem magammal amiket felszerettem volna használni, nem akartam semmi felesleges dolgot össze-vissza vásárolni csak azért mert kedvezmény volt rá. 
Egy nap alatt ( csütörtökön) le is zavartam az egészet, csak drogéria és könyvesbolt volt tervben, mindent sikerült beszereznem ami a listámon volt. Elmondhatom, hogy sikerrel zártam a Glamour napokat. :)




S- he korrektor paletta

Igazából a Catrice palettát szerettem volna beszerezni, de abból egy darabot sem találtam már, a második lehetőség volt ez a S-he. Lakkon kívűl más termékem még nem volt ettől a márkától, kíváncsi leszek , hogy fog beválni ez a paletta.



Max Factor Creme puff pirosító Nude Mauve

Szívem nagy vágya volt ez a pirosító. Mióta nálunk is megjelent azóta ácsingóztam utána, de az ára eléggé eltántorított. Úgy voltam vele, hogy nem érdekel, ha más kiszemelt terméket nem tudok beszerezni, de ez mindenképp kell. Felkészültem rá, ha nem lesz, akkor a környék összes DM üzletét meglátogatom, de szerencsére volt belőle dögivel, így végre az enyém ez a szépség. Gyönyörű, mást még nem tudok mondani róla, nem próbáltam ki.




Catrice Camouflage folyékony korrektor

Elfogyott a tégelyes változat amit nagyon-nagyon szeretek,, így arra gondoltam, hogy teszek egy próbát a folyékonnyal is. Hetekig jártam a drogériákat, de sehol sem volt még kint az új Catrice szortiment. Múlt héten beugrottam a Rossmann-ba, nagyon megörültem mikor megláttam, hogy végre elérhetőek. De akkor nem vettem meg a korrektort, bíztam benne, hogy lesz a G napokon is belőle. Ezzel is szerencsés voltam, sikerült lecsapnom rá.

Essence Lash & Brown gel mascara

Szintén elfogyott és nagyon szeretett termék, kellett belőle az utánpótlás. 


Rimmel Wake Me Up szempillaspirál Extra Black

Sok jót olvastam ezekről az ubrokás spirálokról, és amúgy sem volt még sosem Rimmel spirálom. Eljött az ideje, hogy egy próbát tegyek.



Maybelline Color Tattoo 40 Permanent Taupe

Szintén egy régebbi ,  kívánságlistás darab , remélem annyira fogom szeretni mint a másik két CT-t.


Catrice Multi Matt pirosító 020 La- Lavender

Már a promo képeken is tetszett ez a pirosító, de magamon nem tudtam volna elképzelni, inkább a másik barackosabb színekkel tarkított verziót szerettem volna. A Rossmann-ban nézegettem mindkettőt, és akkor jött egy szikra, hogy ideje kilépni kicsit a komfort zónánból ( mindig barackos színeket használok) és ezt lilásat tettem a kosaramba. Nem bántam meg, nagyon-nagyon tetszik magamon is, azt hiszem az ősz kedvence lesz nálam.



Maybelline Colorama All Access NY Top Coat 424

A kis cuki szívecskék miatt tetszett meg, annyira aranyos. :)))



Palmolive Chocolate Passion tusfürdő

Az illata megvett kilóra, szabályosan csorog a nyálam, ha megszagolom. :)


Fa Görög Joghurt - mandula krémtusfürdő

Egyik kedvenc tusfürdőm imádom ezt az illatot.


Elseve Fibralogy sampon

Újra visszatértem ehhez a samponhoz. Tökre megörültem mikor láttam, hogy van belőle 400 ml kiszerelés is, ez egy jó darabig elég is lesz.

JimJams Fekete szappan

Egyet már elhasználtam belőle, csillagos ötös nálam. Nagyon bevált, szuperül tiszít, mattít és nem húz utána a bőröm. Soha nem cserélem le. 


Air Wick Life Scents Nagymama sütije

Tényleg olyan, tipikus almás - fahéjas süti illat. Isteni!


Beyoncé Rise parfüm

Először az egyik kedvencemre a Wild Orchid- ra szerettem volna lecsapni, aztán elkezdtem szagolgatni a parfümöket, tetszett az új( legalábbis nekem új, most futottam bele először)  is a Heat Kissed és ez a Rise is. Na ugye döntésképtelen helyzetbe kerültem, hogy akkor most melyik is legyen. 
Barátnőm segített ki, hogy legyen ez, szerinte passzol hozzám, és én is úgy érzem, hogy jó döntést hozott nekem. :)


Naná, hogy könyvek nélkül haza sem jöttem volna. Az Útvesztő már régóta fent van a kis listámon, a filmet sem néztem még meg, minél előbb szeretném ledarálni a könyvet.
Az üvegszilánkon táncolni c. könyv elég szívszaggatónak tűnik a fülszövege alapján, azzal most egy kicsit várok, hogy a lelkem helyreálljon. Megmondom őszintén nem merek belekezdeni, félek, hogy most végig bőgném ez egészet.


Ti letudtátok már a Glamour napokat? Miket szerztetek be? Sikerült mindent amit kinéztetek magatoknak?

10 megjegyzés:

  1. Nagyon jó dolgokat vettél! :) Én végül a CT-t kihagytam, mert rájöttem, hogy meg vagyok nélküle is, viszont minden mást, amit elterveztem meg is tudtam venni, úgyhogy nagyon elégedett vagyok :) Én is csütörtökön voltam vásárolni, 2 óra alatt végeztem, pedig még ruhákat is vettem :P
    És muszáj megjegyeznem, hogy csodásak a képeid, annyira tetszik, hogy odafigyeltél a körítésre is a gesztenyékkel, diókkal :) Én csak lekapom a fotóimat ahogy vannak, oszt kész :D Bár lehet jobb lenne, ha én is figyelnék ilyen részletekre, mert sokat számít, csak hát nekem nincs profi gépem sem. De nem számít, a te képeid gyönyörűek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Szilvi! Még nem próbáltam ki a CT-t, kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz rajtam. :)
      De aranyos vagy, köszönöm! *.* Ez ilyen spontán ötlet volt, ez az aktuális asztaldíszem, pont ránéztem és akkor villant be, hogy belecsempészem a képekbe. Annyira tetszik, semmi extra nincs benne, csak dió, mogyoró meg gesztenye, de olyan kis mutatós az asztalon. :D

      Törlés
  2. Jó dolgokat vettél,a körömlakk, a Palmolive tusfürdők jók lehetnek, meg a Az útvesztők című könyv felkeltette az érdeklődésemet. Én is 1 nap alatt letudtam a glamour napokat csütörtökön, és nem vettem felesleges dolgokat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Palmolive tusfürdőnek isteni illata van, többen is írták KM-án, hogy csokipuding illata van, és valóban olyan, nyami :D
      Akkor Te is ügyes voltál. :D

      Törlés
  3. Mi is hasonló mennyiséget vásároltunk :D A könyvek nálunk is jelen vannak, ha könyvre kedvezmény van, azt nem szabad kihagyni. Sajnos a Titkos Kertet már nem kapni, pedig az lett volna az első, de azt mondták, hogy már nem is gyártanak majd :(

    A lakk nagyon tetszetős kis darab, a S.he korrektor palettáról meg kíváncsian várom a tesztet :D

    Egyébként klassz dolgokat szedtél össze! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek, én is minden könyves akciót, kedvezményt kihasználok. Nagyon bízom benne, hogy a Joy napokon is lesz könyves kupon. Nem is tudtam, hogy nem lehet kapni, mondjuk nekem most a másikre a Bűvös Erdőre fáj a fogom, de szeretném előszőr élőben is szemügyre venni. Nem szoktam teszteket írni, nem igazán megy nekem, és a korrektorba már teljesen belemásztam, nem szép látvány már, de szerintem egy elfogyasztottam bejegyzés keretein belül majd úgy is említésre kerül. :)

      Törlés
  4. Nem vitted túlzásba, de minden hasznos a képről, ahogy nézem! :) A Palmolive tusfürdőknél elhűltem, hogy duplaáron adták csak a kupon miatt, nem is vettem így belőle a DM-ben, csak a Müllerben, még a 20%-kal is olcsóbban jöttem ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen én is úgy érzem, hogy sikerült hasznos, és termékeket összeszednem. :) Ez komoly??? Most teljesen levagyok döbbenve! :O Megmondom őszintén, nem néztem rá az árukra a Glamour napok előtt, hát levagyok sokkolódva :O

      Törlés
  5. Jókat vettél! Egyedül a könyvek miatt bánom, hogy idén kihagytam a glamourozást. A görögjoghurtos tusfürdőt nagyon szeretem, még folyékony szappanom is ilyen van itthon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Talán Joy napokon is lesznek könyves kuponok, én nagyon bízom benne, vannak újabb kiszemeltjeim! *.* Nem mondod, hogy van folyékony szappan is belőle!?!?! Tuti lecsapok rá, köszi a tippet ! :))

      Törlés