2015. március 15., vasárnap

Hét/19

Hűhhaaa már 3 hete nem jelentkeztem!!?? Megmondom őszintén a blogolás volt az utolsó ami mostanában az eszembe jutott. Nagyon összejöttek ismét a dolgaim, újra előjöttek az eü.-i problémáim amit mellé természetesen párosul az állandó idegeskedés is, ugye ez pedig még rá is tesz az állapotomra egy lapáttal.  Ha ez még nem lenne elég egy fontos személy kilépett az életemből úgy tűnik most végérvényesen, ez is rettenetesen  bánt, igaz ezek után átértékeltem a kapcsolataimat, és sok mindenre rájöttem. És még sorolhatnám mi minden jelenleg a nyüglődésem tárgya , de nem szeretnék  hosszasan  panaszkodni Nektek.  Nem igazán vagyok a toppon, úgy érzem elég mélyen vagyok, de igyekszem hamar kilábalni belőle. Remélem a sok napsütés és az egyre kellemesebb idő a segítségemre lesz. :)
Viszont én az örök pesszimista, elhatároztam, hogy minden rossz ellenére igyekszem a napjaimban felfedezni az örömöt és a szépet. Ehhez pedig vagyis a megörökítéséhez  az Instagram ( @zituu) van a segítségemre, amit újra felfedeztem magamnak. Legutóbb is nagyon rákaptam aztán, meg is untam egy jó időre, sokáig nem is voltam aktív. Remélem ezúttal tovább fogom élvezni. :D
Mielőtt elfelejteném, ami a blogolást illetei. Igyekszem minél előbb bejegyzésekkel jönni, lehet már jövő héten lesz, de az is lehet, hogy csak pár hét múlva. Nem tudom még, hogy alakulnak a dolgaim, post  ötletek már megvannak, csak a kivitelezés várat még magára.


Meglepi drága testvéremtől 


 Tőle 


Sunny Sunday morning

Banánkenyér Dalma receptje alapján
(isteni finom, már 3x megsütöttem, pillanatok alatt elfogy :D )

Tavaszias dekor a lakásba


Mire bukkantam !

Nem távoztam üres kézzel

Van olyan finom mint az Oreo

Avon szerzemények

Esős vasárnap délutáni program



Vajon melyiket válasszam? 
( a mandarinos és az áfonyás jön be a legjobban)

New Love

Nektek, hogy telt az utóbbi néhány hét?

6 megjegyzés:

  1. Drukkolok neked, hogy minél hamarabb rendbe jöjjél lelkileg! Sajnos a gondok mindig csőstül jönnek és eléggé le tudják húzni az embert, de ez a pozitív képáradat biztos segíteni fog neked :) Egyébként az Essence nude kollekcióból azt a két szemhéjpúdert én is lestem nagyon, a sötétbarna olyan szép :) A táska is nagyon tetszik, a Zott joghurtokat meg szívesen kipróbálnám, csak sajnos nem nagyon fér bele az életmódomba. Pedig biztos finomak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Szilvi! :) Képzeld én meg úgy elkevertem ezt a két szemhéjpúdert és a lakkot, hogy kipróbálni sem tudtam még őket, fogalmam sincs hova tettem őket. :( Csaló napokon nekem ez még belefér :D

      Törlés
  2. Sajnos én már nem találtam limitált Jogobellát :(
    Küldök Neked sok-sok pozitív energiát!!!!,😘
    Olvastam kommented Rékánál, és nagyon drukkolok, hogy mielőbb kiderüljön mi a baj...bár az ettől Függetlenül nagyon remélem hogy nincsen.

    VálaszTörlés