2015. február 22., vasárnap

Vörös bársony

Az utóbbi időbem eléggé  elhanyagoltam a sütést, pedig nagyon - nagyon szeretek. A minap viszont rám tört a süthetnék. Hosszú hetek kihagyása után valami egészen különlegeset szeretnék készíteni. Némi töprengés és a Pinterest böngészése  közben  bevillant a Red Velvet vagyis a Vörös bársony torta. Tisztán emlékszem, hogy a Cake Boss c. műsorban hallottam róla először. Szentül megvoltam győződve, hogy tuti valami kacifántos, full extrás, nehezen elkészíthető dologról van szó. Mikor kicsit utána néztem rájöttem, hogy nem is olyan ördöngős az elkészítése mint amilyennek elsőre elképzeltem. Nem csak tortát, de trüffelt, brownie-t, muffint, fánkot  és még sorolhatnám mi mindent  lehet a  receptből készíteni. Úgy döntöttem, hogy elsőre muffinnal fogok próbálkozni, ha az sikerül akkor feljebb lépek, és igyekszem eljutni a torta készítésig is. :)










(képek forrása: pinterest)

Ti ismeritek ezt a süti félét? Kóstoltátok már? Esetleg el is készítettétek?

8 megjegyzés:

  1. Én még soha nem készítettem red velvet sütit, de már bennem is érik az elhatározás - olyan guszta és biztos az íze is remek ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, csorog a nyálam ha csak ránézek az egyik képre. :D

      Törlés
  2. Muffint csináltam már, tortát csak ettem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Esetleg akkor van egy bevált recepted amit megosztanál velem? :)

      Törlés
  3. cake boss. :D legjobb. :D én is onnan ismerem a vörös bársony tortát. :)

    VálaszTörlés
  4. Mindet fel tudom most falni, olyan jól néznek ki. A vörös bársony tortát én is néztem régebben, lehet megpróbálkozom vele.

    VálaszTörlés