2014. szeptember 5., péntek

Szeptemberi pixibag

A márciusi Pixibag volt az első neszeszer amit megrendeltem, az a kiadás nem igazán nyerte el a tetszésemet. Az utána következőt ki is hagytam, de mikor jött a mostani hírlevél, és láttam, hogy lesz benne Flormar termék, eldöntöttem, hogy erre most lecsapok. Amúgy is már régóta ácsingózom egy Flormar lakk után, reménykedtem, hogy az fog lapulni a csomagocskában. Vajon szerencsém volt?
Mindjárt ki is derül. :)

Ez lenne a szeptemberi bag. A neszeszer szokás szerint nagyon cuki.
Mikor átadta a postás a borítékot meglepődtem, hogy van súlya. Elég bőbeszédű volt a bácsika, alig vártam már, hogy beérjek a lakásba és feltéphessem a csomagolást.

A bag tartalma

Igen, igen, igen !!! Flormar lakk! Komolyan tök régóta szemeztem ezzel a lakkal a Nailland oldalán .
Annyira örülök, hogy a sors mellém szegődött és sikerült kifogonom ezt a darabot. :)

Flormar Black Dot- BD04


Még egy Flormar termék is lapult a bag-ben, ami nem más mint egy alapozó. Itt lehet élni a csere lehetőségével is, amivel nekem nem kell, mert a hóka bőrömhöz, pont passzol az árnyalat.


Dove Oxygen Moisture habpakolás
Erre nagyon kíváncsi vagyok, olyan érdekes az állaga. Tényleg olyan könnyű és habszerű, nem utolsó sorban az illata is finom.



Colgate Max White One fogkrém
Pont jókor jött, mert lassan elfogy a jelenleg használt fogkrémem. 

X-epil intimo
Ez is elhasználásra kerül majd.


Nivea krémtusfürdő tej&méz
Ehhez az illatkombinációhoz még nem volt szerencsém, és szerintem még a krémtusikat sem próbáltam a Niveától. Ha próbáltam is nem emlékszem már rá.  :)


Majdnem megfeledkeztem erről, igen van még egy Flormar termék  ami egy minta.  Annyit szaglászgatom már, de esküszöm alig érzek valamit. Vagy az én orrommal van a gond, vagy náthás leszek vagy nem tudom,  nem igazán jut el a szaglószervemig sok minden ebből az illatból.


CaoNatur Hidratáló kézkrém száraz bőrre
Soha nem hallottam erről a márkáról , így kicsit utánanéztem. Natúr termékeket felvonultató hazai márkáról van szó.  Nézelődtem az oldalukon néhány dolgog felkeltette az érdeklődésemet. Ha beválik ez a kézkrém, lehet beruházok másra is a márkától.


Ti lecsaptatok a szeptemberi Pixibag-re? Melyik tertmék tetszik belőle a legjobban? Próbáltátok már valamelyiket?
Kellemes hétvégét! :)

2 megjegyzés:

  1. Amit én kaptam parfüm az a lila neki erős illata van virágos de nem tartós :C
    A Cao Natur pedig egy lábzselé amit elajándékozok majd :)
    A lakk tényleg szép olyan mákos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy nekem nem a lábzselé jutott, mert azt én is elajándékoztam volna. :) Igen, imádom, alig várom, hogy kipróbálhassam. :D

      Törlés