2014. szeptember 1., hétfő

Nyerteseim


Szeptember elsejével szó szerint beköszöntött az ősz itt, a nyugati csücsökben. Szakadó eső, erős szél, és mindössze 13 fok jellemzi a mai napot. Az esőt leszámítva én nagyon örülök a hűvösebb időnek, pezsgőt tudnék bontani annyira örülök, hogy vége a nyárnak. Nem időjárás jelentésnek szántam ezt a mai bejegyzést, inkább a lényegre  térek. A tegnapi nappal lezárult a blogszülinapos nyereményjáték. Mielőtt kiderülne kik lettek a nyertesek, előtte azért pár gondolatot ejtenék. 
Először is nagyon köszönöm a sok kedves gondolatot amit írtatok. Komolyan most kaptam egy újabb löketet a blogoláshoz. Ha már itt tartunk változást is tervezek. Néhányan írtátok, hogy a fejlécen lehetne változtatni. Őszinte leszek, szerintem is valami borzalom, katasztrófa az egész. Szeretnék valami egyszerűbb, letisztultabb dolgot, van egy elképzelés a fejemben, csak sajnos kivitelezni nem tudom. Hülye vagyok mindenféle szerkesztésekhez, képszerkesztő programokhoz és az ehhez hasonló dolgokhoz. De, igyekszem valamit kitatálni. :)
Na, de most már tényleg nem dumálok többet.
Remélem örülnek a nyerteseim! E-mailben felveszem veletek a kapcsolatot.
1. csomag nyertese:
 2. csomag nyertese:

Legyen kellemes hetetek! :)

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyerteseknek!
    Ajánlom a picmonkey.com oldalt, könnyen használható, egyszerűen lehet kollázsokat készíteni náluk. Nekem is úgy ajánlották, mostanában sokat használom és bevált (Photoshophoz én sem értek)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a tippet PAncsi! Remélem nekem is a hasznoma lesz! :)

      Törlés
  2. Ó, de jó :) Szilvi, örülök, hogy te vagy a másik! :)

    VálaszTörlés
  3. Wááá, de jó, el se hiszem! :D Nagyon szépen köszönöm, irtó boldog vagyok ^^

    VálaszTörlés