2014. március 28., péntek

Márciusi haul

Márciusban nem terveztem nagy vásárlásokat, mert jövő hónapra gyúrunk a pénztárcámmal. De azért egy-két dolognak nem tudtam ellenállni. Tavasz van kell a frissítés. :)

Azt hiszem már említettem, hogy nagyon szoknyás lettem az utóbbi időben, mostanában először mindig a szoknya választékot veszem szemügyre. Erre a koptatott darabra, a KIK-ben bukkantam rá.
A Deichmann-ban csaptam le erre a két pár cipőre. A virágos szerelem volt első pillantásra, annyira kis aranyos, nem bírtam otthagyni, igazi tavaszi darab. A másikat pedig már kinéztem a szórólapon, reménykedtem benne, hogy lesz majd belőle az itteni üzletben, szerencsém volt, az utolsó darabot hoztam el a méretemből.


 Szintén Deichmann szerzemény ez a táska is. Rögtön megtetszett amint megláttam. Nagyon tetszik ez a kék- fehér, a barnával párosítva, és elég nagy is, lehet pakolni bele.
Fogyóban van az ajakápolóm, utánpótlásért ugrottam be a DM-be. Azonnal elcsábított ez a tégelyes kiszerelésű narancsos Balea . Hmm annyira finom illata van( a Fanta üdítő ugrott be elsőre mikor kinyitottam és megszagoltam), és nagyon puhák tőle az ajkaim.
Sosem voltam nagy rúszos és szájfényes,  egy kezemem megtudom számolni hány darabom van. Nem is tudom mi jött rám, hogy rúzs vásárlásra adtam a fejemet. Sok jót olvastam az Essence rúzsokról gondoltam én is teszek egy próbát velük. A képeken a színek most nem érvényesülnek, mindegyik egy halványabb természetes szín, a baloldali az 53 all about cupcake, a jobb pedig az új szortiment egyik tagja a 13 love me árnyalat.

Ti, vásároltatok mostanában valamit? Ha igen mit? Milyen tavaszi darabokat szeretnétek beszerezni?

12 megjegyzés:

  1. Minden nagyon tetszik. :) Remélem lesz majd outfit fotó, esetleg teszt a rúzsokról. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Outfit biztos, hogy nem lesz, eddig sem volt és a későbbiekben sem tervezek az ilyen jellegű
      bejegyzéseket, de a rúzsokról a teszt tervben van mert nagyon megnyert magának mindkettő! :))

      Törlés
  2. Teljesen meglepődtem a szoknya lelőhelyén! Ezt a két cipőt már kinéztem, nagyon tetszenek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg? Sosem találtál még a KIK-ben neked tetsző ruhát? Láttam őket a kívánságlistádon! :)

      Törlés
  3. Azt a csíkos táskát már én is kinéztem, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt rózsaszín csíkosban nekem az is tetszett, de ezt jobban kitudom használni úgy érzem, inkább ezt hoztam el. :))

      Törlés
  4. a cipők! *-* de a rúzsok is nagyon szimpatikusak

    VálaszTörlés
  5. A cipők nagyon tetszenek. Bezzeg mikor én Deichmann-ba megyek akkor semmi jó nincs, így már emiatt jó pár hónapja nem is mentem be.

    VálaszTörlés