2014. március 24., hétfő

Ismerjük meg egymást! Tag

Mostanában szinte minden blogon belefutahattunk ebbe a TAG-be. Engem Mimi  invitált meg, akinek ezúton is köszönöm, hogy gondolt rám, nagyon jól esett! :) 
Nagy nehezen sikerült 7 dolgot összeszednem magamról, talán még nem említettem egyiket sem.:)


Játék menete:

Linkeld be azt az embert a blogodban, aki kipécézett.
Ossz meg magadról hét dolgot, akár hétköznapi, akár különleges.
Pécézz ki hét embert, nevezd meg, és linkeld be Őket a blogodba.
Értesítsd Őket a kipécézésről hozzászólásban a blogukon.


1. Raktározó típus vagyok, bár  lehet nem is ez a megfelelő szó rá. Ha kapok vagy vásárolok valami drágább dolgot addig-addig  rakosgatom( akár évekig is képes vagyok rá), és nem használom, amíg pl. lejár a szavatossága vagy romlik a minősége.

2. Nagyon szeretek kertészkedni. Legyen szó zöldségekről vagy virágokról, szeretem őket gondozni, és élvezem ha foglalkozhatom velük. Olyan jó érzés az asztalon látni azt a zöldséget amit én "neveltem fel", és jó ránézni vagy beleszippantani abba a virágba ami a kezeim közt nyílt ki.

3. Nem szeretem ha fotóznak és magamat sem szoktam soha. Eddigi életem során jó ha 30 kép készült rólam. Mindig próbálok úgy helyezkedni, hogy lemaradjak a képekről, nem szeretem viszont látni magamat.

4. Szeretek itt a Kisalföldön élni. A jövőmet is erre képzelem, mondjuk a Fertő parton egy nyugis kis helyen.

(kép : innen )

       5. Az internetnek köszönhetően szert tettem egy igazán jó barátra akire bármikor számíthatok.



6. Gyerekkoromban hatalmas Britney és Natalia Oreiro/ Vad angyal  rajongó voltam. Gyűjtöttem róluk a képeket, posztereket, matricákat. Egy hatalmas albumba ragaszgattam őket( ami a mai napig megvan), és iskola után az udvaron mindig össze ültünk az osztálytársakkal és egymás gyűjteményét nézegettük vagy képeket cserélgettünk.



7. Kispárna nélkül nem tudok elaludni. Muszáj, hogy legalább egy legyen az ágyban amit szorongathatok vagy a fejem alá gyömöszölhetek.

(képek forrása: weheartit)

Én most nem pécéznék ki 7 embert, nem találtam olyat akinél ne bukkant volna fel a Tag.

Kellemes hetet!

8 megjegyzés:

  1. Az első rám is igaz, bár évekig nem raktározom el,de ha valami drága dologról van szó eleinte nagyon félően használom. :D Kispárna nélkül én se tudok elaludni, én kettőt is rakok a fejem alá! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon durván féltem a drága dolgaimat, mondjuk aztán amennyire óvon őket, mindig történik velük valami, vagy eltörik, vagy elszakad :D Nekem jelenleg 5 kispárna van az ágyam, körbe barikádozom magamat velük. :D

      Törlés
  2. a Britney képeket, posztereket, cikkeket én is gyűjtöttem anno. :D
    érdekes dolgokat olvashattam Rólad, örülök, hogy kitöltötted :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen a korosztályunk Britney-n nőtt fel. :) Köszi, örülök, hogy érdekesnek találtad, nem volt egyszerű összeszedni őket. :)

      Törlés
  3. Az első pont bizony rám is igaz... -.- A Natalia Oreiro rajongás nálam is megvolt, hatalmas élmény volt, amikor a barátnőmmel elmentünk a koncertjére (csakis piros inggel a derekunkon, ha belegondolok, ez ma mekkora divat lett :O)! :XDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan voltál a koncertjén??? Én a Dáridóban néztem és úgy irigyeltem azokat akik élőben láthatják, nagyon szerencsés vagy. :D

      Törlés
  4. A Fertő-partot én is támogatom :-) Imádom, még a szúnyogok és a szél ellenére is, és bár a Bakonyban sem volt rossz felnőni, de a fertő-parti gyerekeket nagyon irigylem, hogy itt tölthették a kiskorukat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyerekkoromban én is nagyon sokszor jártam a Fertő parton, habár akkor még nem tudtam annyira értékelni mint felnőtt fejjel. Nagyon szeretem az egész környéket! :))

      Törlés