2014. január 12., vasárnap

Összetört szív gyógyítása avagy egy kis haul

Megejtettem az év első vásárlásait is. Az egyik újévi fogadalmam az volt, hogy nem veszek semmi felesleges dolgot össze-vissza. Azt hiszem a nehéz napjaim ellenére sikerült ezt betartanom, mert tényleg csak olyat vettem amire szükségem van, vagy ami már tényleg régóta kívánságlistás darab volt nálam.
Első körömet a DM-ben futottam. Alapozó vásárlás volt a terv, de azzal eléggé befürödtem. Olyan nehéz legalábbis nekem mint kezdőnek, az üzletben lévő fényviszonyok között dönteni, annyi féle tesztszert kipróbáltam, de nem találtam megfelelőt. Rögtön ugrottam is a b. tervre ami a CC krém volt. Nagyon-nagyon jó döntést hoztam azzal, hogy megvettem. IMÁDAT csakis kizárólag csupa nagybetűvel. Nagyon bejön nekem, eddig a BB krém volt a No.1. van, de most kiütéses győzelemmel nyert a CC krém. Levakarni sem lehet rólam. :))
Spiráljaim is fogyóban vannak, szerettem volna most egy egészen újat beszerezni a többi mellé amit még nem próbáltam. Annyi jót olvastam erről a Max Factor spirálról, hogy erre esett a választásom. Mondjuk elsőre meglepődtem a kefe méretén, nekem kicsit fura, hogy ilyen nagy. Nem volt dolgom még ekkorával, szoknom kell. :)
 A karácsonyi habzsi-dőzsire fogom, hogy a bőröm ellégé kipatogzott az ünnepeket követő napokban.
Mondjuk most már helyre állt a rend, de vettem 3arcmaszkot is, hogy jusson némi kényeztetés az arcbőrömnek. Szövetfátyol, bőrnyugtató és hidratáló málna kivonattal, és egy nedvességpótló papayás maszk landolt a kosaramban.
Tényleg régi vágyam volt már egy Sigma ecset, most láttam elérkezettnek az időt, hogy be is ruházzak egyre.  Alapozó ecsetet szerettem volna mindenképp, és ódákat zengtek erről a Kabuki F80-as ecsetről,  úgyhogy a sok pozitív vélemény miatt ezt rendeltem meg. Tényleg nagyon jó, annyira puha és olyan jó tömött.


 A Tescoban vadásztam le ezt a kötött sapit, annyira megtetszett főleg ez a köves kis díszítés az elején. Úgy is nagy sapkás letten az utóbbi időben, bővültem ismét egy darabbal. :)

Ti vásároltatok mostanában valamit? Próbáltátok a fenti termékek közül valamelyiket?

10 megjegyzés:

  1. Remélem azért gyógyított valamelyest a vásárlás a szíveden :( :)
    A Max Factor CC-jére nagyon kíváncsi vagyok! A Sigma ecsethez pedig kérhetnék esetleg egy linket? Épp alapozóecseten gondolkozok egy ideje én is :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ideig-óráig használt valamicskét:))
      Engem nagyon levett a lábamról, nem szeretem ha nagyon le van vakolva az arcom, nekem ennek a fedése tökéletesen megfelel. A MakeUpplaza oldaláról rendeltem, 2 nap alatt itt is volt. Nem bántam meg, hogy beruháztam rá, annyira jó vele dolgozni. :)

      Törlés
  2. Ez a sapi tényleg nagyon szép, nekem is hasonló fazonú van, csak sötétszürke, és dísz nincsen rajta. A Balea arcmaszkok neked beváltak? Mert ha igen, akkor kipróbálnám őket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sötétebbet szerettem volna, de mikor megláttam ezt nem bírtam otthagyni. :) A fentiek közül még csak a málnásat próbáltam ki, az nagyon bejött, annyira puha lett tőle az arcom mint a babapopsi. :))

      Törlés
  3. Uhh, az a sapiii *.* Most én is sapira vadászok, mivel a másik már egy kicsit kicsi :D Na és a sigma ecset, olyan jól néz ki :D Mennyibe fájt? :/ Azt hiszem én maradok a Garnier BB világos krémjénél, számomra az a TÖKÉLETES :D

    Jó volt ez a poszt, igazán tetszett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is mindig a kicsi sapikkal kínlódom, elég nagy a fejem :D Nem volt egy olcsó darab, de régóta szerettem volna és most úgy is kellett némi boldogság , nem hezitáltam sokat a megvételén. :) Sokáig nálam is verhetetlen volt a Garnier BB krém, nem hittem, hogy sikerül a trónfosztás. :)
      Köszi, örülök, hogy tetszett! :)

      Törlés
  4. Az a sapka tényleg gyönyörű! :) A Sigma ecseten én is sokat gondolkodtam, de szerintem inkább a RT Expert Face Brush lesz nálam a befutó. :)
    Én is bevásároltam Balea pakolásokból. :D

    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/01/haul-yankee-candle-essence-six-lora.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!:) Annyira nem ismerem az ecset márkákat, amit említesz nem ismerem, de rákeresek :) Látom, Te is megvetted ezt a papayásat, próbáltad már?

      Törlés
  5. óó,az a sapi....! szívgyógyító remélem <3 :)

    VálaszTörlés