2013. november 25., hétfő

Jézuskának! :)

Kevesebb mint egy hónap és itt az év legszebb ünnepe, lassan már elkezdem törni a fejemet azon ,hogy kit mivel lephetnék meg. Mondjuk az ajándékbeszerzést mindig az utolsó pillanatra hagyom, évről évre fogadkozom, hogy sokkal előbb beszerzek mindent, hogy ne legyen kapkodás, de persze soha nem jön össze.
Most viszont szeretném megmutatni Nektek az én kis karácsonyi kívánságlistámat.

Házi csizma- Régi vágyam egy ilyen pihe-puha csizma, mindig elképzelem milyen jó érzés lehet egy ilyenben flangálni a lakásban.
Határidőnapló/filofax- Erre minden évben szükségem van, néha nagyon feledékeny tudok lenni, nem árt hogyha le van jegyzetelve nálam minden, mit, mikor, miért, hol, hova stb. A minap az Alexandrában és a Müllerben láttam csodaszép darabokat amik megdobogtatták a szívemet.


Statment nyaklánc- Nagyon régóta szeretnék már egy ilyen nyakláncot, hétvégén a C&A- ban megpillantottam egy csodaszép példányt, enyhe célzásokat ejtettem el a jelenlévők között, azt hiszem célba is értek. :)
Katy Perry Killer Quenn parfüm- Szerelem volt első szaglásra ez az illat, no és az üvege is hamar elnyerte a tetszésemet.
Könyv minden mennyiségben- Ebben az évben is elég hosszú listát sikerült összeírnom, de most a két legjobban vágyott könyvet emelném ki.
Lauren Graham neve sokaknak ismerősnek csenghet, ő volt a Szívek Szállodája Lorelai Gilmor-ja, és az Egy nap talán az első bemutatkozó regénye.
Ez pedig egy igazi karácsonyi történetnek ígérkezik.
Nektek is van karácsonyi kívánságlistátok? Ha igen mi szerepel rajta?
Van valami különleges kérésetek Karácsonyra?

6 megjegyzés:

  1. Én is megírtam már a kívánságlistám, de szerintem kiegészítem egy olyan benti csizmával, nagyon aranyos! :)

    xx
    stylelounge.me

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most láttam egy norvég mintásat is, nálam is kiegészítésre került a lista. :)

      Törlés
  2. Azt a mamuszt én is kinéztem, csak rózsaszínben, bár ameddig nem megy tönkre az aktuális, nem áll szándékomban újat venni :) Egyszer talán két egymás utáni karácsonyon nem kaptam könyvet, amit már szóvá tettem, mert egyszerűen nem bírom elviselni, ha nincs könyv a fa alatt :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van rózsaszínben is??? Elkerülte valahogy a figyelmemet. :) Húú szerencsére nálam még nem fordult elő könyvmentes karácsony, nem is tudom mi lenne velem. :DD Remélem idén sem fog előfordulni ez. :))

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Egyetértek! Imádom a masnis dolgokat, egyszerre megtetszett. :)

      Törlés