2013. június 14., péntek

Újra vörös?

Hosszú évekig én is a vörös hajúak táborát erősítettem. Elég sok árnyalatát kipróbáltam akkor, voltam mahagóni, tűzvörös, gránát vörös, burgundi és még sorolhatnám. Pár évvel ezelőtt viszont nagyon ráuntam, és úgy döntöttem megszabadulok tőle. A lenövesztés mellett tettem le a voksomat, ami elég hosszadalmas és csúnya látvány is volt. De elértem vele a célomat, és visszakaptam az eredeti színemet.
Az utóbbi hetekben ismét befészkelte az agyamba magát az "újra vörös akarok lenni érzés". Most valamiért inkább a rezes árnyalatok felé húzok. Múltkor már a hajfestéket is megvettem, de a végső elhatározás még nem született meg bennem. Egyik részem nagyon akarja, a másik viszont állandóan azt súgja, hogy nehéz megszabadulni a vöröstől.:)
Közvélemény kutatást is tartottam már a család és a barátok körében, eddig döntetlen az állás.
Remélem előbb vagy utóbb sikerül végre meghozni a döntést ebben a témában:))







(képek forrása: google)
Ti, hogy álltok a vörös színnel? Tetszik? Melyik árnyalata? Voltatok már vörösek?

9 megjegyzés:

  1. Nekem is tetszik ez a rezes, és én is gondolkodtam rajta, mivel régen sok évig vörös voltam, de mivel mindig ledobta a hajam, úgy döntöttem, maradok szőke, azt legalább nem képes kitagadni a hajam :-)

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszik ez az árnyalat. Én a szőkét növesztettem le, és utána sokáig hezitáltam mire újra szőkére festettem, aztán végül elég bátor lettem és kipróbáltam a barnát(mindig barna hajat akartam, csak mindenki azt mondta, hogy nem állna jól, az eredeti hajszínem sötétszőke) és azóta is barna a hajam, már több mint 1 éve, és imádom :) Szerintem fesd be nyugodtan, még annyi idő van az életedből, hogy lenöveszd vagy akármit csinálj vele, egyszer élünk, próbáld ki! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van!! Tényleg egyszer élünk csak, nem olyan nagy dolog ez, hogy annyit lovagoljak rajta!:) Köszi a bizatást!:))

      Törlés
  3. IGEN, szerintem is vágj bele! :D Én is sokáig voltam rézvörös, máig a kedvenc árnyalatom, csak sajnos hennával ilyet már nem tudok elérni, de a rendes festéket viszont két hét alatt ledobta a hajam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kezdtek meggyőzni! Gyűlik a pozitív oldalon a strigula!:) Kicsit félek tőle, hogy a szőkébbik része a hajamnak lefogja dobni a vöröset:/

      Törlés
  4. Én imádom a vöröset, én ennél sötétebbet, intenzív vöröset használok, évek óta. Próbáltam már más színeket, ilyen vöröst, feketét, lilát, kékesfeketét, de egyik sem volt az én színem, hiába állt jól mind, nem éreztem őket magaménak. Most már tudom, hogy az intenzív vörös az én színem, azzal vagyok önmagam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a hajfestési korszakomat barnával kezdtem, sose voltam megbékélve a világos hajszínemmel. Különböző árnyalataival próbálkoztam és utána jött a vörös korszakom, ott is rengeteg félét kipróbáltam. Sajnos én még nem találtam meg egy hajszínben sem önmagamat, hátha ezzel a színnel beletrafálok :))

      Törlés