2013. április 5., péntek

Rólam csak 10dolog

Az utóbbi időben nagyon sok blogon futottam bele a 30random  dolog rólam típusú bejegyzésekbe. Nagyon szeretem olvasgatni őket, úgy sem jutott most más az eszembe, ezért ilyen bejegyzéssel készültem a mai napra. Igaz nem 30 hanem csak 10 dolgot szedtem össze magamról.

0.Imádok olvasni.Na jó, csak vicceltem,ezt pár milliószor már leírtam itt:D

1.Nincs és nem is szeretnék soha jogosítványt.Gyalogosan és biciklisen is közveszélyes ahogy közlekedem,jobb ha nem kerülök ki az utakra.

2.Hadilábon állok a tejjel.Csak a kék zacskós vagy a kék dobozosat iszom meg, és azok közül is csak azt amin kis "t"-vel kezdődik a tej szócska ,amelyiken már nagy "T"-vel  az szóba sem jöhet.

3.Mindenki sokkal fiatalabbnak gondol,mint amennyi valójában vagyok. Általában 18ra tippelnek pedig annál azért jóval több vagyok.
Múltkor az orvosnál 16-nak néztek,akkor majdnem besírtam,azért nincs annyira gyerek fejem szerintem:D

4.Csak  fal mellett tudok elaludni , ha az ágy a szoba közepén akkor végig szenvedem az éjszakát.

5. Nem szeretek magamról beszélni , általában mindig harapófogóval kell kihúzni belőlem a dolgokat.


6.A göndör hajú férfiak a gyengéim. Rihanna kádban fetrengős klippjét is csak azért szenvedem végig , mert fürtös haja van a duett partnerének.



">

7.Az égvilágon semmi önbizalmam nincs. Igazából sosem  kaptam semmi pozitív vissza jelzést vagy dicsértet sem a külsőmre,sem pedig más területen.

8.  Olyan vagyok mint Gombóc Artúr, szeretem a kerek csokoládét,a szögletes csokoládét,a hosszú csokoládét,a rövid csokoládét,a gömbölyű csokoládét,a lapos csokoládét,a tömör csokoládét,a lyukas csokoládét,a csomagolt csokoládét,a meztelen csokoládét,az egész csokoládét,a megkezdett csokoládét,az édes csokoládét,a keserű csokoládét,a csöves csokoládét,a mogyorós csokoládét,a tejcsokoládét,a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét és minden olyan csokoládét amit készítenek a világon. :)



9.Imádok mindent ami francia. Ha már valamiben benne van legalább az a szó hogy francia, azért  már rögtön oda-vissza vagyok és azon nyomban kell.
(képek forrása:google)

10. A Nóta TV-n szoktam nézni a retro karaoke műsort , ilyenkor a távirányító tölti be a mikrofon szerepét. A velem egy háztartásban élők  pedig mindig azt hiszik,hogy a szomszédba nyávog a macska...Nincs meg bennem az a bizonyos X az már biztos.

Talán most egy kicsit jobban megismertetek.Valakivel valami közös van bennünk?:)

14 megjegyzés:

  1. 3,4 detto igaz rám is...a hetesben meg szívesen segítünk! <3

    VálaszTörlés
  2. Engem is mindig fiatalabbnak szoktak nézni. :D Tejet pedig szinte sosem iszom (nem csak a laktózérzékenységem miatt), hanem mert nem szeretem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira én sem,de" nagyon egészséges" alapon megiszom:D

      Törlés
  3. engem is mindig fiatalabbnak néznek, olyan 18-nak kb, pedig 25 vagyok :) de ez később biztos nagyon jól fog esni, amikor már a 40es 50es éveimet taposom :D
    és igen! csoki minden mennyiségben és formában :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenki azzal nyugtat,hogy majd 15-20év múlva fogom értékelni,ezt a fiatalabbnak néznek helyzetet:D

      Törlés
  4. hát ez annyira jó :D
    De ezt a tejeset nem bírom megérteni :DDDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát,hogy őszinte legyek senki sem érti ezt a tejmániámat,és én magam sem.Nem tudom,honnan jött nálam ez a kattanás:DDD

      Törlés
  5. Aranyos lista. :) Azért az elalvós dologért nem irigyellek. >_<
    Engem is mindig fiatalabbnak néznek. (ami mellé még töpszli is vagyok) Egész életemben csak egy srác mondta még 18 éves koromban, hogy 25nek nézek ki, az is csak be akart vágódni nálam. (nem sikerült neki :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:) Hát nem kellemes az biztos, talán egyszer majd kinövöm ezt is:)
      A pasik már csak ilyenek:))

      Törlés