2013. április 13., szombat

Glamour zsákmány

Én már a tegnapi napon letudtam a Glamour vásárlást, direkt péntekre időzítettem, hogy elkerüljem a tömeget. Ilyenkor vidéken is felbolydul minden. Idén valahogy nem jöttem annyira lázba ettől , úgyhogy csak a drogériás kuponokat használtam ki(Dm,Rossmann). Úgy is szükségem volt már erre-arra. Pár dolgot már előre kinéztem és néhányat meg az állványok nézelődése közben fedeztem fel. Elégedettem zártam a G napokat, minden meg van amit szerettem volna,és  egy jó  időre fel van töltve a házi készletem. Egy darabig biztos, hogy kerülni fogom a drogériákat és a 10km-es körzetüket.
Manhattan Trio Effect pirosító Cherry Cocktail
Tavaly kezdődött nálam a pirosítók iránti szerelem, azóta szerves része lett az életemnek.Minden nap használom, még akkor is mikor itthon vagyok egész nap.Az első számú kiszemeltem volt ez a pirosító, mindenképp megakartam venni. Szerencsére sikerült is.Olyan kis szép:))


 S-he quick dry gyorsan száradó körömlakk 121/175
Körömlakk vásárlása nem volt tervben. Nagyon nagyon csábítanak a Sally Hansen lakkok, pár árnyalattal nagyon szemeztem, egy szép lilát bele is raktam a kosaramba, de aztán mégis kivettem. Kb.4x eljátszottam ezt mire végleg vissza került a helyére.Jön a névnapon majd meglepem magam arra egy SH lakkal.
Közben a She pultnál is  leragadtam és ott megláttam ezt a szép színű lakkot, rögtön megtetszett így ezt sem hagytam ott.
 Maybelline 24H tartós szemhéjtus ecsettel 01 Intense Black
Régóta kívánságlistás volt ez a tus, itt volt a remek alkalom,hogy megkaparintsam. 



 Superliner blackbuster vizálló szemhéjtus  
Az első filc tusom vagy tus filcem nem tudom,hogy melyik a helyes megnevezése.Remélem tudok majd bánni vele, a zselés tus használta sem megy még olyan szépen:)


 Nivea Double Effect kettős hatású szemfesték lemosó
A Nivea kuponnal sem volt semmi konkrét célom. Nézelődés közben akadt meg a szemem ezen a lemosón. Úgy sem volt, jól jött.
 Garnier BB krém
Utánpótlás kipipálva.
 Max Factor Clump Defy szempillaspirál
A világ legjobb szempillaspirálja!!! Igaz, hogy ma próbáltam ki másodjára, de teljesen oda vagyok érte.Az életbe nem voltak még ilyen hosszú pilláim egy spiráltól sem, szinte felérnek a szemöldökömig.
 Schawrzkopf Color Mask 800-közép szőke
A tavaszi megújulás jegyében már megszabadultam egy jelentős mennyiségű hajtömegtől.A következő lépésben pedig( egy év kihagyás után )újra  hajfesték után nyúlok és felfrissítem kicsit a hajszínemet.
Rengeteg féle-fajta  festéket kipróbáltam már, szeretem az újdonságokat, úgyhogy kipróbálom ezt is.
 Garnier Ragyogást fokozó frissítő arcgél
Ez az egyetlen dolog amit nem kuponnal vettem. A Rossmannban akartam L'oreal arckrémet, de a kupont meg itthon hagytam. Mindenképp kellett krém mert a jelenleginek az alját kapargatom már.
A Garnier termékek között nagybetűvel ki volt írva, hogy újdonság. Egyből szemügyre vettem mik is azok. Többféle változata van ennek a krémnek elsőre ez volt a legszimpatikusabb. Kíváncsi vagyok, hogy teljesít majd. 
Ti már végeztetek a vásárlásokkal? Miket vettetek?

14 megjegyzés:

  1. Arra a lakkra nagyon kíváncsi vagyok, nagyon szépnek tűnik *.*

    VálaszTörlés
  2. Félig-meddig végeztem én is, majdnem ugyanolyan színű lakkot vettem, mint a She-s, csak L'oréalosba :)
    a tusfilccel pedig ne aggódj, én azzal kezdtem az egész tusozást és iszonyat könnyű használni, mai napig kedvencem és leggyorsabb megoldás, könnyű javítani, ha hibát vétesz :D (ehem, igen, nem az egy-mozdulattal-tökéletesen-egyenes-vonalat-húzok csoportba tartozom)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A filcet még nem próbáltam ki, csak a zseléset az nagyon bejön eddig:)) Már meg is nyugodtam, talán nekem is menni fog:)))

      Törlés
  3. De jó dolgokat vettél. Erre felé nincs semmi Glamour, nem hogy Glamour napok!:I

    VálaszTörlés
  4. mi ma mentünk,de szerencsére sok minden volt még :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére engem is tömött állványok fogadtak mindenhol:)

      Törlés
  5. Ugyanezt a pirosítót vettem meg én is és a Maybelline zselés tust is, csak barna színben! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt nem volt barna színben tus, mondjuk mindegy a fekete is megteszi :)

      Törlés