2013. március 5., kedd

Újdonságok

Sziasztok!
Végre az itteni üzletek polcain is megjelentek az Essence újdonságai(Catrice még mindig nincs :( ).Természetesen rögtön le is csaptam rájuk,szerencsére mindent betudtam szerezni azok közül amiket már jó előre kinéztem magamnak ,és akadt olyan is ami élőben keltette fel a figyelmemet.

A két fedő és a menta színű lakk a "Kell" listám élén szerepelt, repestem az örömtől mikor megpillantottam őket,a kékes csillámos lakk a promo képeken nem igazán tetszett,de élőben elvarázsolt,nagyon szép.
A kék és a menta lakkot már kipróbáltam, teljesen elégedett vagyok velük.
147 Miss universe 146 that's what i mint!


16 cool breeze 15 glitter on me



A két dekorációs szett is kívánságlistás volt nálam,úgyhogy ezek is kipipálva.Van bennük minden,fólia,flitter,strassz...Most aztán , alkothatok kedvemre a körmeimen:D




Sosem tetszettek a matt dolgok,de valahogy ott az üzletben, valamiféle késztetést éreztem arra,hogy ezt kipróbáljam ,úgyhogy egye-fene alapon megvettem.Magam is meglepődtem de nagyon tetszik ,olyan szép visszafogott színe van,hétköznapra nekem tökéletes.
01 Velvet Rose



Könyvvásárlás nélkül nálam nem múlhat el egy bevásárló körút sem.Ezúttal is bővítettem a gyűjteményemet ezzel a két példánnyal.A Stahl féléből már rengeteg receptet kinéztem(nagyon jók vannak benne),szépen sorban el is kezdem kipróbálni őket, az Ebéd Párizsban c. kötetet is már elkezdtem olvasni,annyira tetszik,nehéz letenni:)


Ti miket néztetek ki az új Essence termékek közül?Vettetek már valami újdonságot?

4 megjegyzés:

  1. A menta lakkot, az utolsó kis pasztell csíkos fedőlakkot és legutóbb pedig ugyanezt a matt szájfényt én is megvettem! :) Szuper vétel volt, tényleg visszafogott, de nagyon mutatós, imádom! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek,fantasztikus az a szájfény,lassan már el is használom:)

      Törlés