2013. január 28., hétfő

Hét/8

Már rég volt "hetem képekben"post , mondjuk  lassan átnevezhetném már "egy hónapom képekben" címűre, mert inkább havi szinten jelentkezzek ezzel  a bejegyzéssorozattal.
Nektek,hogy telt az utóbbi pár hét?
Avokádókrém készült
Nasi1
 Ricinuspakolás
 Nasi2
 Fini télies ízek
 A szerelem folytatódik...
 Levásároltam az ajándékba kapott könyvutalványokat
 Nasi3-nem lesz ez így jó:))
 Telihold lesen

6 megjegyzés:

  1. Hű, neked aztán sok könyved lehet. :O Hol tudsz ennyit tárolni? Nem csinálsz a könyveidről egy bejegyzést? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,van "néhány"darabon:)) Könyvespolcaim már megteltek,ágyneműtartóba,szekrénybe pakolom már őket.De nagyon szeretnék,egy hatalmas egész falat elfoglaló könyvespolcot.Ha szeretnétek,akkor csinálhatok olyan bejegyzést:)

      Törlés
  2. Én most fejeztem be Joanne Harristől a Csokoládé folytatását a Csokoládécipőt :) imádtam :P Rowling új könyve engem is érdekelne, de naaaaaaaaaagyon kell spórolnom különben nem lesz Görögországi nyaralás így csak epekedek tovább :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom akkor a Csokoládé is tetszett.Alig várom már,hogy rákerüljön a sor,nagyon kiváncsi vagyok.Húú hát egy görög nyaralástért,lehet én is feláldoznék pár könyvet!:))

      Törlés
  3. A csokoládét csak filmben láttam eddig, de nagyon szeretem! :) J.K.Rowling új könyvére kíváncsi vagyok, eddig nem hallottam olyan jókat róla..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg?Rengeteg olvasói hozzászólást olvastam amiben nagyon dicsérték a könyvet.Nagyon kíváncsi vagyok már rá,hogy milyen!:))

      Törlés