2012. október 5., péntek

Ősz

A természet csodás alapanyagokkal szolgál egy egy őszi dekoráció elkészítéséhez.Színpompás falevelek,gesztenye,dió,sütőtök,különböző bogyók és még sorolhatnám mi minden áll a rendelkezésünkre.Ha időm engedi szeretnék majd pár dekót csinálni a lakásba.
Gyűjtöttem pár ötletet,olyan hangulatosak..















(képek:pinterest)
Ti szoktatok valamilyen őszi dekorációt készíteni?

10 megjegyzés:

  1. Ezek tényleg nagyon ötletesek, ráadásul legtöbbjük könnyen elkészíthető. A gyertyás, körülötte falevél díszt lehet meg fogom csinálni, nagyon megtetszett. Amúgy is oda vagyok az őszi dekorációkért, nálunk a dísztök az igazán nyerő :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom az ilyen őszi dekorációkat! Én állandóan igyekszem az évszaknak megfelelően dekorálni a lakást, hogy hangulatos legyen! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,próbálom én is az adott évszakhoz igazítani a dekorációt,szeretem mikor a lakásban is körül vesznek az évszakhoz kötődő dolgok:)

      Törlés
  3. Imádok dekorálni , ügyeskedni:) nagyon jó inspiráló képeket válogattál össze :) .

    VálaszTörlés
  4. De jó! Nagyon örülök, mert irtó jó ötletet adtál ezekkel a mogyorós-magvas mécsestartókkal!Majd megcsinálom és írok róla a blogomban is!
    1000 éve gondolkodom már, hogy milyen asztali díszt készítsek!
    Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök,hogy tetszenek!!Kíváncsian várom mit fogsz alkotni:))

      Törlés
  5. Jaj, de jók ezek a dekorációk! Vannak szuper ötletek, nem is tudnám, melyikkel kezdjem :-)

    VálaszTörlés
  6. nagyon szuper az összes, egy kis szabadidőt igényelnek csak, az a legjobb bennük! Mi is elmentünk gesztenyét gyűjteni, van egy fa, ahova minden ősszel elsétálunk itt Szegeden és összeszedjük az összes leesett gesztenyét. Most is szépen áttörölgettem őket és egy henger üveg vázába tettem, viszont sajnos egy hét után penész gombácskák költöztek bele :S ezt azért írom, ha esetleg valaki szintén a hibámba esne, hogy kell pár nap amíg a friss gesztenye megszárad/szikkad. Azután viszont hajrá!! Puszi :)

    VálaszTörlés
  7. A héten készíteni szerettem volna az 1. képhez hasonlót,de egy undi fehér kukac, ami kimászott a frissen szedett makkos szatyorból elvette a kedvem egy picit:S

    VálaszTörlés