2012. október 31., szerda

Halloween

Tudom nem Amerikában vagyunk,de nekem annyira bejön ez a Halloween téma. Ezért a mai napra egy kis kép válogatással készültem.
Imádom ezeket a jópofa dolgokat:)
















Nektek mi a véleményetek erről az "ünnepről"? 

(forrás:wehaertit)

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Tény, hogy nem vagyunk Amerikába, de még is csak jobb, mint az, hogy az emberek tömegesen vánszorognak ki a temetőbe, köztük azok is akik amúgy ki nem mennek máskor.
    Már tavaly is készültem, hogy csinálok egy töklámpást. Akkor nem jött össze és most sem fog, de remélem 1x majd igen.
    Jók ezek a képek :)

    VálaszTörlés
  2. Én már körülbelül 2-3 éve díszítem a lakást és készítek töklámpásokat, sőt még anyukámnak is kell külön csinálnom mindig :) a süti még nagy vágyam de az mindig kimarad :D És egyet értek az előttem szólóval, én pl.: nem megyek ki a temetőbe nov. 1.-én nyomorogni csak azért hogy lássa a falu hogy ott vagyok, azok a szeretteim akik ott nyugszanak szerintem nem haragszanak meg ha 1 hónappal előtte vagy éppen tavasszal megyek ki :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ötletes képek! :) Én imádom a Halloweent, idén is csináltam töklámpás, meg sütöttem süteményt - sőt, még jelmezes Halloween-buliban is voltunk a barátnőimmel! :D

    VálaszTörlés
  4. De jó képeket gyűjtöttél össze, a sírköves sütik mennyire jók! Én nagyon szeretem a Halloween hangulatot akkor is, ha nem Amerikában vagyunk! :)

    VálaszTörlés