2012. április 23., hétfő

Mi lettem volna?:)

Én is,mint sokan mások gyerekkoromban sokat álmodoztam arról,hogy mi leszek,ha nagy leszek.Persze az élet nem arra sodort amerre szerettem volna,de azért jó vissza gondolni arra,hogy gyermek fejjel miket is tervezgettem!:)
1.Világutazó -mondjuk ez a mai napig is szívem vágya,ha az ötös lottót végre valahára megnyerem akkor ezt még meg is tudom valósítani.
2.Bestseller író -az olvasás és a könyvek iránti szeretetemet már ismeritek,szerettem volna egy saját kiadással is büszkélkedni,de hát...
3. UFO kutató -továbbra is rendületlenül hiszek a természetfeletti dolgokban,szívesen vendégül látnék pár földönkívülitXD4. Szimfonikus zenekar tag - se vonós,se fúvós,se ütős hangszeren nem tudok játszani,de azért szerettem volna bekerülni egy ilyen bandába:)
5.Nobel díjas tudós -no comment:) 6.Csillagász a NASA-nál- mindig is érdekelt,hogy mi van "oda fent" 7.Régész-történelem is nagy szerelem nálam8. Forma 1es autószerelő-az egyetlen sportág amit a mai napig szeretek,gyűjtöttem róla mindent,állandóan vagdostam ki az újságokból a cikkeket,szorgosan rakosgattam bele a kis mappámba.
9. Festőművész- sose tudtam szépen rajzolni,festeni meg pláne:D 10. minden életet megmentő orvos- mikor alsó tagozatos voltam,akkor volt nagy sláger a Vészhelyzet, mindig néztem,nagyon tetszett a kórházi nyüzsi meg minden.
Ti miről álmodoztatok?Mik szerettek volna lenni?:) (képek:google)

11 megjegyzés:

  1. Én a mai napig szeretnék a NASAnal dolgozni, de inkább a CERN-nél... De persze a Csillagkapu program lenne a legjobb, arról sem tettem még le, amúgy hiszek én is mindenben :) A földönkívüliek léezését úgymond matematikailag bizonyítani is tudom meg a párhuzamos világokét is, de hagyjuk:D Sajnos annak ellenére hogy ezek mind vannak, semmilyen kihatással nincsenek az életünkre... Orvos is szerettem volna lenni, meg régebben újságíró-író... Ennek valamilyen kombója még mindig megvan bennem, majd egyszer talán mindenki megtudja most igazából ezt "egyengetem" vagyis inkább magától alakul:) Aztán stewardess... imádok repülni :) Mondjuk nekem az sosem volt meg hogy híres legyek, és most sincsenek ilyen dédelgetett álmaim, se modell se tervező se színész se semmi nem akarok lenni, ez nagyon nem vonz, vagyis azon túl, hogy a saját kreativitásomat kiéljem, úgymond szezononként x darabot nem tudnék menetrendszerűen produkálni... Ja és kávéház tulaj:) De ez mindig aktuális, majd ha lesz elég pénzem minden másból akkor belevágok :) Ezekhez képest közgázt tanulok:DDD

    VálaszTörlés
  2. És nagyon szeretném megtalálni Lewis Carroll naplóinak elveszett köteteit:DDDD

    VálaszTörlés
  3. Kicsiként kommandós, és ács akartam lenni, majd óvónő. Most inkább világutazó, pszichológus, geológus, újságíró, könyvkritikus, filmkritikus, kávézótulajdonos, exkluzív turkálótulajdonos. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pszichológus, tényleg!:D Az is!
      Ja meg apropo film; szerettem volna a filmekhez sorzatokhoz zenét válogatni, nem tudom ennek mi a pöpec neve:))

      Törlés
    2. Pszichológus is megfordult a fejembe,de rossz hallgatóság vagyok,sokat dumálok:)

      Törlés
  4. oh,nekem nem voltam nagyratörő álmaim,csak divattervező meg énekesnő szerettem volna lenni xD volt külön mappa a rajzolt ruháknak is :D
    aztán átnyergeltem arra h tanár szeretnék lenni (magyar-töri),de felső tagozatban rájöttem hogy rém rosszak a gyerekek és bennem nincs annyi nyugalom h ezt bevállaljam :) újságíró is szívesen lettem volna, szeretek olvasni, írni, tudni mindenről :D :)

    VálaszTörlés
  5. ufó kutatós az jól hangzik ,meg a csillagász is .. én még most is Grace klinika függő vagyok, szóval ha orvos nem legalább műtősnővér szeretnék lenni :DDD (ez nemigaz)

    VálaszTörlés
  6. ééééén pilóta, állatorvos, tanító néni akartam lenni :D és most tanító néninek is készülök , habár a suli elvette az egésztől a kedvem, így csak egy diplomás kutyakozmetikus leszek remélhetőleg :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Baszcsi, pilóta is:D Vadászpilóta!:D De én mondjuk ezt tök komolyan is gondoltam, elmentem a vizsgálatokra Szolnokra, de lúdtalpam van...:D

      Törlés
  7. Komolyan kutyakozmetikus leszel Thündérke?Az annyira jó:D

    VálaszTörlés
  8. Én tanár szerettem volna lenni, aztán kommandós, majd állatorvos :-)
    Aztán közgazdász lettem ... :-)

    VálaszTörlés